Instant Gaming EU
 
 

Köp Prince of Persia: The Forgotten Sands

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Prince of Persia: The Forgotten Sands är ett spel som tar spelarna med på en spännande resa genom en mystisk värld full av hemligheter och faror. Spelet utspelar sig i det prestigefyllda Sands of Time-universumet, där prinsen ger sig ut på ännu ett uppdrag för att rädda sin brors rike från undergång. Det erbjuder en perfekt blandning av strid, pussellösning och plattformselement som utmanar spelarens intellekt och reflexer.



    I spelet måste prinsen använda sin smidighet, sina stridsfärdigheter och magiska förmågor för att bekämpa horder av monster och övervinna många hinder. Stridsystemet är intuitivt, med en imponerande arsenal av vapen och power-ups som spelaren kan använda för att besegra fiender. Spelets omfattande färdighetsträd gör det möjligt för spelaren att låsa upp nya attacker, rörelser för smidighet och magiska trollformler, vilket ger dem mer kraft för att besegra allt svårare fiender. Spelets berättelse är fängslande, med en perfekt blandning av äventyr, spänning och drama. Allt eftersom prinsen avancerar i spelet avslöjar han mörka hemligheter om sin brors rike och den glömda sanden, en uråldrig kraft som hotar att uppsluka allt i sin väg. Spelets imponerande grafik och ljudeffekter skapar en uppslukande värld full av hisnande miljöer, farliga varelser och gömda skatter som gör utforskandet till en spännande upplevelse.



    Sammanfattningsvis är Prince of Persia: The Forgotten Sands ett spel som måste spelas för alla som gillar action-äventyrsspel. Den fängslande handlingen, den intuitiva spelmekaniken och den fängslande visuella bilden gör det till en framstående titel i Sands of Time-universumet. Med sina spännande strider, utmanande pussel och hisnande miljöer kommer det här spelet att ge spelarna en oförglömlig upplevelse som får dem att återkomma för mer. Oavsett om du är ny i serien eller ett gammalt fan rekommenderas det här spelet starkt för alla som letar efter en exceptionell spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Prince of Persia: The Forgotten Sands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kommentarer om Prince of Persia: The Forgotten Sands

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev