Eneba COM
 
 

Köp Child of Light

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Child of Light är ett förtrollande rollspel som utspelar sig i den mystiska världen Lemuria. Spela som Aurora, en modig ung flicka som är på väg att rädda sin sjuka far och återställa den stulna solen, månen och stjärnorna från nattens drottning.



    Upplev turordningsbaserade strider fyllda av taktiskt djup och subtil strategi. Upptäck kraftfulla reliker för att ge dig ett övertag mot dina fiender, eller använd Igniculus speciella förmågor för att få fiender att fly i skräck. Vänliga följeslagare kommer att följa med dig på din resa och ge dig sina egna unika färdigheter som kan komma till nytta när det behövs som mest.



    Res genom underbara handmålade landskap fyllda av hemligheter att utforska, pussel att lösa och dolda områden att upptäcka. Längs vägen kan du tillverka drycker, skörda belöningar från minispel och dela ditt äventyr med lokala spelare via kooperativt spel! Med sina oförglömliga karaktärer och sin sagostämning kommer Child of Light garanterat att fängsla spelare i alla åldrar!

    Läs mer

    De bästa priserna för Child of Light

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Child of Light

    dedoelmaestro123@gmail.com
    dedoelmaestro123@gmail.com
    2021 skáb 23 00:40 dlcompare.es
    Mi juego favorito de toda la vida. Lo jugué sin ninguna expectativa y me sorprendió. De verdad, si tienes oportunidad de jugarlo, juégalo.
    Mitt favoritspel någonsin. Jag spelade det utan några förväntningar och det blåste mig över. Om du får chansen att spela det, spela det.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev