Köp Darksiders

 • PC
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  War, Apokalypsens första ryttare, som luras av ondskans krafter att i förtid åstadkomma världens undergång, anklagas för att ha brutit mot den heliga lagen genom att ha uppviglat till ett krig mellan himmel och helvete. I den slakt som följde besegrade de demoniska krafterna de himmelska värdarna och gjorde anspråk på jorden. War ställs inför det heliga Charred Council och anklagas för sina brott och berövas sina krafter.

  War får möjlighet att återvända till jorden för att söka sanningen och straffa de ansvariga. War jagas av en hämndlysten grupp änglar och måste ta sig an helvetets krafter, skapa osäkra allianser med de demoner han jagar och resa över de ödelagda resterna av jorden i sitt sökande efter hämnd och upprättelse. Apokalyptisk kraft Släpp loss War's vrede, kombinera brutala attacker och övernaturliga förmågor för att decimera alla som står i din väg Extrem arsenal Använd en förödande arsenal av ängla-, demon- och jordiska vapen och dra ett spår av förödelse på toppen av Ruin, Krigets eldiga fantomryttare Epic Quest Slåss genom ödemarkerna och demoninfekterade fängelsehålor på den decimerade jorden i ditt sökande efter hämnd och upprättelse Character Progression Upptäck mäktiga forntida reliker, uppgradera dina vapen, låsa upp nya förmågor och anpassa din spelstil Battle Heaven and Hell Slåss mot alla som står i vägen för dig, från krigströtta änglastyrkor till helvetets ohyggliga demonhorder.

  Läs mer

  De bästa priserna för Darksiders

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Kommentarer om Darksiders

  Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

  svaranswering the message of

  500 tecken kvar

  Immerse yourself in the war-torn universe of Warhammer 40,000: Rogue Trader! Compare prices, discover great deals on this epic game, and plunge into a galaxy of intense battles and strategic conquests.
  DLCompare Extension
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev