Eneba COM
 
 

Köp Resident Evil Revelations 2

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Resident Evil Revelations 2 är ett action-äventyrsskräckspel där spelaren får ta plats i rollen som de två huvudpersonerna Claire Redfield och Barry Burton. Spelet utspelar sig på en öde fängelseö där paret måste kämpa sig igenom horder av monstruösa fiender för att överleva.



    Ett av de utmärkande dragen i Resident Evil Revelations 2 är det intensiva och spännande spelet. Spelarna måste använda sig av sin omgivning för att kämpa sig igenom vågor av fiender och lösa pussel, vilket ger en engagerande och uppslukande upplevelse. Dessutom innehåller spelet en mängd olika vapen och föremål som kan användas för att besegra fiender snabbare eller nå svåråtkomliga platser.



    Spelet har också ett fängslande historieläge där Claire och Barry separeras från varandra och tvingas samarbeta för att överleva. Handlingen är fängslande och välskriven, med massor av vändningar under hela tiden för att hålla spelarna i gissning.



    När det gäller grafiken ser Resident Evil Revelations 2 fantastiskt ut. Miljöerna är detaljerade, karaktärsmodellerna är skarpa och animationerna är smidiga. Dessutom är spelets skrämselbilder effektiva tack vare den fantastiska ljuddesignen och atmosfären.



    På det hela taget är Resident Evil Revelations 2 ett utmärkt skräckspel som erbjuder intensiva strider, fängslande berättelsemissioner och fantastisk grafik. Med sin spännande spelmekanik och fängslande berättelse är det det perfekta spelet för alla som älskar skräckspel eller den hyllade Resident Evil-franchisen. Så ta din ficklampa, förbered dig på en skräck - det är dags att utforska ön i Resident Evil Revelations 2!

    Läs mer

    De bästa priserna för Resident Evil Revelations 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Resident Evil Revelations 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev