Kinguin HP
 
 

Köp Command & Conquer 4 :Tiberian twilight

 • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

Se upp, Nods lärjungar, för slutet är snart över oss. Electronic Arts prisbelönta och bästsäljande Tiberium-saga får ett kraftfullt slut med Command & Conquer 4, som kommer att introducera en mängd innovationer till det klassiska, snabba och smidiga Command & Conquer-spelet, samtidigt som man behåller de centrala tvångshandlingar som fansen har kommit att älska under seriens historia.

Det är år 2062 och mänskligheten står på gränsen till utrotning. Tiberium, den mystiska, utomjordiska kristallina strukturen som har infiltrerat jorden i årtionden och fungerat som den främsta orsaken till åratal av obevekliga konflikter mellan Global Defense Initiative (GDI) och Brotherhood of Nod, är nära att göra planeten obeboelig. Mänskligheten är på gränsen till utrotning när Kane, Nods profetiska ledare, dyker upp ur sin avskildhet för att ge GDI budskapet att han har utvecklat ett system som kan kontrollera Tiberium och utnyttja dess kraft. Men han kan inte bygga detta Tiberium Control Network utan GDI:s samarbete. De två motsatta fraktionerna GDI och Nod hamnar oundvikligen i desperation för samma sak: att stoppa Tiberium från att utplåna mänskligheten. Efter 15 år är nätverket nästan färdigt, Tiberium är under strikt kontroll och vår vitaliserade, nyterraformade planet står på tröskeln till en ny tidsålder av välstånd och framsteg. Det är då som världens invånare börjar allvarligt fundera på varför Kane valde att hjälpa till, och vad han vill ha i gengäld. Dessa frågor och fler leder till den dramatiska sista akten i Tiberium-sagan. Command & Conquer 4 erbjuder spelarna ett helt nytt sätt att spela C&C, med en mängd nya innovativa funktioner för det snabba och smidiga C&C-spelet. En allt-i-ett mobilbas, en bestående spelarutveckling i alla spellägen som ständigt uppdateras i en onlineprofil i realtid, ett system med tre klasser för var och en av de två fraktionerna, samarbetsspel och ett 5v5 målbaserat flerspelarläge som främjar lagarbete och social interaktion gör Command & Conquer 4 till något annat C&C-spel som inte liknar någon annan C&C-upplevelse. Den episka avslutningen på sagan - Kane återvänder i den spännande avslutningen på en av spelets längst pågående historier, som berättas i grymma live-action filmsekvenser. Välj att ta dig an kampanjen solo eller slå dig ihop med en vän och spela kooperativt!

Välj din klass bland tre unika klasser från både GDI och Nod, var och en med sina egna specialiserade enheter och krafter, för fler strategiska och stridbara alternativ som matchar din valda spelstil! Anfall, försvar eller stödklasser vilken kommer du att välja? Alltid i rörelse För första gången någonsin i C&C-serien: en massiv, mobil, allt-i-ett-bas, The Crawler, låter dig packa ihop och flytta din bas med din armé för ett nytt lager av strategiskt djup. Bygg enheter medan du rör dig över fältet och sätt in dem när och var du vill! Beständig spelarutveckling Ju fler fiendeenheter du förstör, desto fler erfarenhetspoäng tjänar du för att utveckla din spelarprofil! Nivå uppåt för att låsa upp nya enheter, krafter och uppgraderingar för att göra din armé mer kraftfull! Gå ihop och ta striden online Gå samman med andra befälhavare online och ta itu med dina motståndare i det största C&C-multiplayerspelet hittills, med 5 mot 5 målbaserade strider!

Välj din favoritklass och ta online-strategiaction till nästa nivå när du erövrar mål samtidigt som du slår ner dina fiender. Med det helt nya partysystemet kan du flytta med ditt kompisgäng från en onlinestrider till nästa.Läs mer

De bästa priserna för Command & Conquer 4 :Tiberian twilight

  Kommentarer om Command & Conquer 4 :Tiberian twilight

  Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

  svaranswering the message of

  500 tecken kvar

  Kane
  Kane
  2014 cuo 9 08:00 dlcompare.com
  <strong>DO NOT BUY THIS GAME, IT's WORST CNC GAME EVER</strong>
  <strong>DO NOT BUY THIS GAME, IT's WORST CNC GAME EVER</strong>
  James
  James
  2012 geas 16 15:00 dlcompare.com
  I brought a game and the CD key has been used before.
  Jag tog med ett spel och cd-nyckeln har använts tidigare.
  Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
  • Teknisk information

  • Kategorier :
  • Utgivare : Electronic Arts
  • Utvecklare : EA Los Angeles
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2010 njuk 18
  • Systemkrav
   • Minimi
   • OS : XP / Vista / 7
   • CPU : Dual core
   • RAM : 1 Gb (XP) / 1.5 Gb (Vista / 7)
   • GPU : 256 Mb avec Pixel Shader 3.0
   • HDD : 10 Gb
  • Åldersklassificering
  • PEGI 16
  • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner ditt spel.

  • Använd din produktnyckel i Origin för att ladda ner ditt spel.
  Lär dig mer
  DLCompare Extension
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev