Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Köp Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad

Skapa en prisnotis för Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad

Topprankade återförsäljare

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, det ledande taktiska multiplayerspelet från andra världskriget på PC, kommer att föra den prisbelönta Red Orchestra-serien in i nästa generation av spel. Spjutspetsgrafik och ljud som bygger på Unreal Engine 3, uppfinningsrika funktioner och strömlinjeformad realism ger en oöverträffad taktisk skjutupplevelse.

Heroes of Stalingrad kommer att fokusera på slaget om Stalingrad och de omgivande operationerna, både tyska och ryska, från juli 1942 till februari 1943. Spelet låter spelaren uppleva ett av de mest brutala slagen i hela mänsklighetens historia.

Med oöverträffad noggrannhet och detaljrikedom samt grymma, ondskefulla strider i flerspelar- och singelspelarlägen kommer spelet att innehålla allt från snabba, brutala eldstrider till mer invecklade och utmanande taktiska lägen. Red Orchestra multiplayer tar sig till nya höjder: Det brutala, grymma Red Orchestra-spelet har förbättrats, utökats och gjorts mer lättillgängligt. Spellägen som är lika omedelbart igenkännbara som Firefight (Tripwire s version av Team Death Match), singelspel omdefinierat i Countdown-läget och Territory-läget som redan är älskat av hundratusentals Red Orchestra-spelare världen över. Stalingrad-kampanjen: Innan du går online finslipar du dina färdigheter i en av två kampanjer som återskapar slaget om Stalingrad från både den tyska och den ryska sidan. Med öppna icke-linjära miljöer och oskriven spelupplevelse skapar spelarna sin egen väg genom slagfältet. Heroes: Du kan uppnå det ultimata målet och bli en hjälte online. Spelare med hjältestatus inspirerar trupper runt omkring dem och orsakar rädsla hos sina fiender. Hjältar har tillgång till de bästa och mest sällsynta vapnen och kommer att sticka ut visuellt från resten av soldaterna. System för täckmantel i första person: Upplev de ultimata eldstriderna som ett täcksystem möjliggör, från uppslukandet av en förstapersonsvy. Kika eller blinda eldar över och runt skydd och mycket mer. Unikt fokus Slaget vid Stalingrad på djupet: Tar den välkända WWII-genren i en unik riktning. Långt ifrån den väl upptrampade Normandie-miljön är spelupplägget baserat på färska scenarier och handlingar som spelaren aldrig tidigare har upplevt. Följ den tyska armén när de anfaller staden Stalingrad, till Volgas stränder.

Följ den sovjetiska armén när den håller staden mot alla odds och sedan förgör axelmaktsstyrkorna. Andra världskrigets vapen omdefinierade: verklighetstrogen ballistik, kulpenetration, andning, justerbara sikten, fritt sikte, vapenförstärkning, fotorealistisk grafik och mycket mer, skapa andra världskrigets vapen som inte har någon motsvarighet. Uppslukande First Person Tank Warfare: Upplev hur det var att slåss inuti en av dessa metallbestar under andra världskriget med den mest uppslukande First Person Tank Warfare som någonsin skapats. Fullständigt modellerade 3D-interiörer, en full AI-besättning och avancerade pansar och skadessystem skapar en unik stridsvagnsupplevelse. Moral: Upplev hur det är att vara soldat i en av historiens blodigaste konflikter och vikten av en soldats sinnestillstånd och hur det kan vända stridens riktning.

Undertrycka dina fiender och få ett övertag i strid! Beständig statistikspårning och spelarutveckling: Persistence ger ständigt spelaren något att sträva efter och får honom att fortsätta spela. Öka i rang, tjäna prestationer, förbättra dina förmågor och bli en hjälte! Förbättrad Unreal Engine 3: Spelet är byggt på en förbättrad version av Unreal Engine 3 och har en banbrytande grafik och funktioner.Läs mer

De bästa priserna för Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad

Kommentarer om Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Restore your honor in Like a Dragon: Ishin! - 57
 • Teknisk information

 • Officiell webbplats : Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad
 • Kategorier : FPS
 • Utgivare : tripwire interactive
 • Utvecklare : tripwire interactive
 • Läge(n) : Solo, Multiplayer
 • Utgivningsdatum : 2011 čakč 13
 • Systemkrav
  • Minimi
  • OS : XP / Vista / 7
  • CPU : Dual Core 2.3 GHz
  • RAM : 2go
  • GPU : 256 MB SM 3.0 DX9 Compliant NVIDIA GeForce 7800 GTX or bette
  • HDD : 8Go
 • Åldersklassificering
 • PEGI 18
 •   140 Steam Achievements
 • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad.
Lär dig mer
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev