BG PPC IG EN
 
 

Köp Football manager 2012

  Skapa en prisnotis

  Topprankade återförsäljare

   Football Manager 2012 har över 800 nya funktioner, och det är inte ens ändringar i reglerna för spelets över 50 ligor, och lovar att bli den mest realistiska, uppslukande och spelbara fotbollsledarsimuleringen någonsin för alla fans som drömt om att fatta de stora besluten, både på och utanför planen. Överföringar och kontrakt betydande förändringar av överförings- och kontraktssystemen, inklusive lojalitetsbonusar, bättre implementering av amatör- och ungdomskontrakt, ett förbättrat transfercenter och möjligheten att låsa områden i kontraktsförhandlingarna när du inte är beredd att ge dig.

   Detta hjälper dig att hantera dina budgetar och ger dig flexibilitet när det gäller vad du erbjuder penninghungriga spelare, eller agenter, som incitament. Förbättringar av scouting med hjälp av flera scoutingrapporter från det verkliga livet har en ny rapport i spelet utformats som innehåller truppanalys, taktikinformation och information om gjorda och insläppta mål tillsammans med många andra scoutingförbättringar, vilket ger dig all information du behöver för att förbereda dig före avspark och under hela säsongen. 3D Matchförbättringar nya animationer, ett helt nytt publiksystem, förbättrat vädersystem, fler arenor, plus två helt nya kameror Behind Goal och Director Cam, samt alla andra kameravinklar, som är vändbara vilket innebär att du kan titta på och analysera varje aspekt av varje match. Hantera var som helst, när som helst möjligheten att lägga till eller ta bort spelbara nationer i ditt sparade spel så ofta du vill. Hantera i det landet i början av nästa säsong - vilket innebär att du inte behöver stanna i de nationer som du väljer att vara spelbara i början av din karriär. Ton en helt ny nivå har lagts till för lagprat och konversationer, med det nya ton-systemet, som låter dig specificera hur du vill säga saker vara cool som en gurka genom att säga saker lugnt eller kasta te koppar runt genom att säga saker med passion. Det finns 6 olika toner att välja mellan med specifika kommentarer per ton. Intelligent Interface - ett nytt adaptivt layoutsystem som innebär att ju högre skärmupplösning du har, desto mer information finns lätt till hands. Det nya gränssnittet innehåller också nya filter, anpassningsbara kolumner, en ny taktikskärm och massor av nya översiktsskärmar. Helt ny handledning som står separat från huvudspelet, ett läge för att hjälpa nya spelare att enkelt hitta runt i spelet, samtidigt som det ger tips till erfarna managers om hur de kan få ut det mesta av spelet, samt ett nytt system för hur man gör i spelet.

   Utöver dessa viktiga innovationer finns det många områden i spelet som har fått stora förbättringar, till exempel mediasystemet, presskonferenser, ungdomssystemet, newgens, de sociala nätverksalternativen, vänskapsmatcher, internationell ledning och mycket mer som kommer att beskrivas i en serie videobloggar under de kommande månaderna, tillsammans med mer information om Football Manager 2012.

   Läs mer


   Vi beklagar, vi har inga priser för Football manager 2012 ännu.
   Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

   Du kan även se Football manager 2012-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Football manager 2012:s kategori : Simulering.

   Kommentarer om Football manager 2012

   jdoe
   jdoe
   2012 borg 31 15:44 dlcompare.fr
   omg... FM 2012 à 13 balles Oo
   omg... FM 2012 på 13 bollar Oo
   • Teknisk information

   • Officiell webbplats : Football manager 2012
   • Kategorier : Simulering
   • Utgivare : Sega
   • Utvecklare : Sports Interactive
   • Läge(n) : Solo, Multiplayer
   • Utgivningsdatum : 2011 golggotmánnu 30
   • Systemkrav
    • Minimi
    • OS : XP / Vista / 7
    • CPU : 1.4GHz or Faster, Vista/W7 : 2.0GHz or Faster
    • RAM : XP : 512MB RAM, Vista/W7 : 1.0GB RAM
    • GPU : 128MB - Nvidia FX 5900 Ultra / ATI Radeon 9800/ Intel 82915G
    • Lagring : 2Go
   • Åldersklassificering
   • PEGI 3
   Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

   Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev