BG PPC IG EN
 
 

Köp FIFA Manager 12

 • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  Som manager i FM12 har du fullständig kontroll över ledningen av en modern fotbollsklubb. I spelet är du ansvarig för laguppställningen, taktiken och träningen av ditt lag, för att skriva kontrakt med rätt spelare och för utbyggnaden av klubbens anläggningar och stadion. De speciella höjdpunkterna i FM12 är FIFA-licensen, FIFA 3D-motorn, mer än 41 000 licensierade spelare, varav 13 000 kommer med originalbilder av spelarna, läget för spelarmanager och landslagsmanager, läget Skapa en klubb och verktyget för matchprognoser samt en unik och omfattande editor. 3D-match En särskild höjdpunkt i år är 3D-spelalternativet i FIFA MANAGER 12.

  Detta område av spelrepresentationen är en hjärtefråga för många fans av serien, så att ett helt team bestående av designers, grafiker och programmerare i år har satt hela 3D-lägets logik på prov och helt omprogrammerat stora delar av det. Ekonomi Den finansiella sektorn i FIFA MANAGER 12 är också helt ny. Kubaner och spelare måste först vinna finansmarknadens förtroende genom sportsliga framgångar. Realistiska intäkter från huvudsponsorerna bidrar till att exakt återspegla de stora ekonomiska skillnaderna mellan toppklubbar och en mindre klubb i spelet. En börs med klubbaktier får naturligtvis inte saknas. Inom sponsringssektorn finns det också många förbättringar, till exempel sponsorpyramiden eller sponsorkampanjer för att få nya partner. Dessutom finns det i FIFA MANAGER 12 möjlighet till ett mycket intensivare utbyte med huvudsponsorn, som vill hållas nöjd.

  Klassiska områden i ett nytt utseende En hel rad nya alternativ kommer att vara tillgängliga för dig i kalendern. Från välgörenhetsevenemanget till direkta vänskapsmatchförfrågningar och utökat till laktattest lämnas inga önskemål ouppfyllda. Ditt inslag! Fansen har för första gången kunnat påverka innehållet i det nya FIFA MANAGER-spelet direkt tack vare kampanjen Your Feature. I sju omröstningar har flera tusen deltagare till exempel valt funktioner som tal före match, värdskap för en finalmatch i Europacupen, en provträningsdag för hobbyspelare och en omarbetning av de sista 24 timmarna på transfermarknaden. Manageruppgifterna har också blivit särskilt spännande. Här får du som manager ständigt nya uppgifter utöver din dagliga verksamhet så att du kan få ytterligare poäng och uppnå managernivåer. Du kan sedan använda dessa för att till exempel få effektivare lagprat. Onlineläge Onlineläget som framgångsrikt lanserades för två år sedan får naturligtvis inte heller saknas i FM12. Alla premiumfunktioner från föregående år har gjorts fritt tillgängliga för alla spelare.

  Spelarna kan nu byta ut olika aktionsobjekt i utbyte mot sina managerpoäng, det finns en omfattande avatarredigerare och möjlighet att skapa fantasiligor. Ett stort antal ny statistik avrundar denna speldel.

  Läs mer

  De bästa priserna för FIFA Manager 12

  Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

  Kommentarer om FIFA Manager 12

  • Teknisk information

  • Kategorier : Simulering , Sport
  • Utgivare : Electronic Arts
  • Utvecklare : Electronic Arts
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2011 golggotmánnu 20
  • Systemkrav
  • Åldersklassificering
  • PEGI 3
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev