Köp Call of Duty Black Ops 2

 • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

BEWARE:

Russian versions of Black Ops 2 have a multiplayer region lock. Therefore, you can only play with people that own a Russian version of the game. Call of Duty Black Ops 2 utspelar sig i en nära framtid, både på 80-talet och 2025, och tar dig med in i en konflikt mellan U.S. och China. Uppgiften kommer att bli svårare av den enkla anledningen att den före detta CIA-agenten "Raul Menendez" helt enkelt bestämde sig för att förråda sin arbetsgivare och ta kontroll över USA:s militära infrastruktur. Han är nu utrustad med en armé av drönare som tillhör den amerikanska armén Raul Menendez kommer att attackera USA på dess eget territorium!I den här andra delen av Call of Duty Black Ops kommer vi att porträttera två olika karaktärer beroende på tid, Alex Mason och hans son David. Uppdragen kommer att äga rum i olika miljöer som Centralamerika, Afghanistan, Singapore, Jemen eller Los Angeles ... Under sitt äventyr år 2025 kommer spelaren att använda det bästa av det bästa när det gäller futuristiska militära vapen.När det gäller flerspelarläget har spelutvecklarna av Call of Duty Black Ops 2 arbetat hårt. För det första har ett nytt "Create a class"-system fötts och med det kan du göra upp till 10 olika kombinationer av objekt, vilket driver anpassningen till en ny nivå. Spelare kommer också att ha tillgång till ett "tävlingsläge", möjligheten till streaming och olika verktyg för att sända spelet över hela världen. All denna nya utveckling visar att Call of Duty Black Ops 2 vill vara en av de största aktörerna på e-sportscenen under de kommande åren.När det gäller zombieläget har utvecklarna tillkännagivit tre olika spellägen. Det första läget kallas "Tranzit", i det här läget är det möjligt att spela upp till fyra spelare på en stor karta med massor av saker att se och upptäcka ... och naturligtvis en massa zombies ... Det är också möjligt att ta bussen för att ta sig snabbare från en sektor till en annan, vilket också ökar dina chanser att bli fångad av en hord zombies. "Tranzit" erbjuder på sätt och vis ett "äventyr" i samma stil som Left 4 Dead men på en större karta.Det andra spelläget är det klassiska "Survival" där vi måste slåss mot hordes of zombies i slutna nivåer. Det är bra att veta att nivåerna faktiskt är delar av det stora kartläget "Tranzit" som klippts till och anpassats till detta spelläge.Den sista stora nyheten är läget "Grief" som är som läget "Survival" men den här gången mellan två lag med fyra spelare och horder av zombies. I detta spelläge kan spelarna inte döda varandra, men de kan försöka fånga det andra laget för att "hjälpa" dem att dö. Det är mycket roligt på gång!

Läs mer

De bästa priserna för CoD Black Ops 2

  Kommentarer om Call of Duty Black Ops 2

  Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

  svaranswering the message of

  500 tecken kvar

  Noone
  Noone
  2022 guov 23 00:16 dlcompare.fr
  Un jeu qui a marqué mon enfance, tant de souvenirs sur ce jeu ! Surement un de mes préférés de la franchise !
  Ett spel som präglade min barndom, så många minnen från det här spelet! Definitivt en av mina favoriter i serien!
  raymond
  raymond
  2018 borg 10 14:32 dlcompare.com
  good game good quality
  bra spel bra kvalitet
  Callum
  Callum
  2018 suoi 25 22:51 dlcompare.com
  Great
  Bra
  Jackson Oldenburg
  Jackson Oldenburg
  2018 guov 8 00:40 dlcompare.com
  I don't even know
  Jag vet inte ens
  ryperz
  ryperz
  2016 golg 25 16:20 dlcompare.fr
  Bonjour, puis-je jouer à Call of Duty Black OPS 2 en ayant acheter une clée russe sachant que j'habites en France ?
  Hej, kan jag spela Call of Duty Black OPS 2 när jag har köpt en rysk nyckel och vet att jag bor i Frankrike?
  Adam Ziane
  Adam Ziane
  2016 cuo 16 17:10 dlcompare.fr
  Coollllll
  Coollllllll
  Guni
  Guni
  2013 mies 8 19:50 dlcompare.fr
  Bonjour en lisant les commentaires précédents je me pose une question: à propos de la version UK only on peut voir qu'en fait c'est la version polonaise qu'on doit passer en UK. Cependant sommes nous autorisé à jouer sur les serveur Fr ou uniquement Polonais?
  Jag har läst de tidigare kommentarerna och har en fråga: om den brittiska versionen kan vi se att det i själva verket är den polska versionen som vi måste spela i Storbritannien. Men får vi spela på den brittiska servern eller bara i Polen?
  Admin
  Admin
  2013 guov 19 18:19 dlcompare.fr
  <blockquote><a href="#comment3619">drant wrote:</a> Bonjour, Mon fils a acheté le jeu sur PC call of duty black ops II et mon autre fils souhaiterait jouer avec lui, où peut on acheter une 2ème clé ?? Merci d'avance.</blockquote> Bonjour Drant, Je vous ai répondu sur votre adresse mail. La réponse est oui ! Cdlt.
  <blockquote><a href="#comment3619">drant wrote:</a> Hej, Min son har köpt PC-spelet Call of Duty Black Ops II och min andra son vill spela med honom, var kan vi köpa en andra nyckel? Tack på förhand.</blockquote> Hej Drant, Jag svarade på din e-postadress. Svaret är ja! Cdlt.
  drant
  drant
  2013 guov 19 12:31 dlcompare.fr
  Bonjour, Mon fils a acheté le jeu sur PC call of duty black ops II et mon autre fils souhaiterait jouer avec lui, où peut on acheter une 2ème clé ?? Merci d'avance.
  Hej, Min son har köpt PC-spelet Call of Duty Black Ops II och min andra son vill spela med honom, var kan vi köpa en andra nyckel? Tack på förhand.
  admin
  admin
  2013 ođđj 29 22:04 dlcompare.fr
  Bonjour ARAFEENWY, Cela veut dire que le jeu n'est qu'en Anglais oui. Il n'y a pas la version Fr.
  Hej ARAFEENWY, Det betyder att spelet endast finns på engelska. Det finns ingen fransk version.
  Visa fler kommentarer
  Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
  • Teknisk information

  • Officiell webbplats : CoD Black Ops 2
  • Kategorier : FPS
  • Utgivare : Activision
  • Utvecklare : Treyarch
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2012 skáb 12
  • Systemkrav
   • Minimi
   • OS : XP / Vista / 7
   • CPU : Intel Core2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750
   • RAM : 2 GB
   • GPU : GeForce 8600GT / Radeon X1950Pro
   • HDD : 10 GB
  • Åldersklassificering
  • PEGI 18
  •   35 Steam Achievements
  • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner ditt spel.

  Lär dig mer
  DLCompare Extension
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev