You are here
We also support
 
 
 
 

Köp Garry's Mod

 • Köp Garry's Mod hos PC
Skapa en prisnotis för Garry's Mod

Topprankade återförsäljare DLCjämför topphandlare

Garry's Mod är ett mycket speciellt spel, även om det inte är ett spel, utan en enorm sandlåda där du kan göra vad du vill utan att ha några egentliga mål att uppfylla. Istället får spelaren möjlighet att fritt manipulera ragdolls och/eller rekvisita som containrar, ragdolls och sådana saker. Med Garry's Mod kan du välja dessa föremål och placera dem i sandlådan från ett spel med Source-motor eller en samling som gjorts av gemenskapen och som du har installerat. Physics Gun kommer att vara ditt huvudsakliga verktyg för att ha kul, eftersom det låter dig plocka upp, rotera och frysa föremål på plats, så detta används ofta för att sätta upp olika scenarier eller göra mål. Garry's Mod har ett annat viktigt verktyg som det erbjuder dig, och det är Tool Gun, som är ett multifunktionellt verktyg som används för att utföra varierande uppgifter, som att använda det för att skapa interaktiva knappar och hjul, eller så kan du till och med binda ihop rekvisita. Om du är riktigt kreativ kan verktygspistolen också användas för att ändra en ragdolls ansiktsuttryck. Att styra och använda tillägg som skapats av gemenskapen, som endast kan nås via Steam Workshop, är en annan användning av Tool Gun. Garry's Mod använder en modifierad version av Havok Physics Engine i Source-motorn, vilket gör det möjligt att skapa olika prylar och föremål som följer fysikens lagar, vilket gör det möjligt att skapa riktigt realistiska strukturer eller till och med maskiner. Den här motorn är verkligen komplex, så det tar ett tag att vänja sig vid hur fysiken fungerar i spelet. Garry's Mod är ett verkligt unikt videospel som inte heller är ett videospel i egentlig mening. Det är en sandlåda som låter dig skapa vad du vill hur du vill på ett så kreativt och galet sätt som möjligt!Läs mer

De bästa priserna för Garry's Mod

Kommentarer om Garry's Mod

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in ×

svar answering the message of

500 tecken kvar

Thzo
2018 borg 16 16:54 dlcompare.fr
C bien t
C brunn t
Thibaud
2018 suoi 25 14:45 dlcompare.fr
Tres bon site fiable :)
Mycket bra och pålitlig webbplats :)
laurence
2018 cuo 2 18:45 dlcompare.com
it is a great game
det är ett fantastiskt spel
abdelmalek
2017 geas 21 15:18 dlcompare.fr
i need
Jag behöver
Antoine
2015 mies 3 23:18 dlcompare.fr
J'ai acheté 2 steam gift de garry's mod sur G2A (avec G2A Shield) en paysafecard et j'ai bien reçu un email avec deux liens différent pour recevoir garry's mod en 'cadeau steam' j'ai mis mes identifiant steam et j'ai bien reçu le jeu , installé , et pouvoir jouer sans aucun problème ! Je recommande G2a !
Jag köpte 2 steam present av garry's mod på G2A (med G2A Shield) i paysafecard och jag fick ett e-postmeddelande med två olika länkar för att få garry's mod som en "steam present" Jag satte mina steam referenser och jag fick spelet, installerade det och kunde spela utan problem! Jag rekommenderar G2a!

Användarbetyg

Genomnittligt : 4.0/5 (207 röster)
 • Teknisk information

 • Officiell webbplats : Garry's Mod
 • Kategorier : Simulering
 • Utgivare : Valve
 • Utvecklare : Facepunch Studios
 • Läge(n) : Solo , Multiplayer , Co-op
 • Utgivningsdatum : 2006 skáb 29
 • Systemkrav
 • Åldersklassificering
 • PEGI 16
 • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner Garry's Mod.

 • Garry's Mod will be sent to you as a Steam gift link without any geographic restriction.

Lär dig mer
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev