A Total War Saga: TROY får nytt DLC den här månaden

A Total War Saga: TROY får nytt DLC  den här månaden

Alla som är bekanta med Total War-spel vet att Creative Assembly brukar lägga till en hel del nya faktioner i sina spel efter släpp genom DLCs. Det hände med Total War: Warhammer och Total War: Warhammer II och det är detsamma för A Total War Saga: Troy. På det stora hela så är det ett bra sätt att förbättra innehållet i varje spel med nya hjältar, enheter och taktiska alternativ. Det gör det också möjligt för dem att hålla spelarna intresserade av spelen och låta dom få precis det innehåll de vill ha i sina spel, istället för att behöva hantera ett stort antal alternativ från början. Naturligtvis måste du betala för dessa DLC:er, men det är något som de flesta av oss är vana vid nu, och det extra innehållet är vanligtvis värt pengarna, åtminstone när det gäller Total War-spel.

Med det sagt så 

Med det sagt kommer ett par ny faktioner och deras respektive hjältar att finnas tillgängliga för fans av A Total War Saga: Troy i en ny DLC den här månaden. Ajax, jätten från Salamis, och Diomedes, kungen av Argos, ger sina namn till det nya DLC-paketet, som bland annat innehåller 18 nya enheter för spelet. Soldaterna från Salamis är fokuserade på försvar och de har rejäla sköldar. På andra sidan har Argos med sig "välrundade yxor och svärdinfanteri, kombinerat med snabbflankerande enheter".

 

Ajax & Diomedes Faction Pack introducerar också en ny typ av enhet, Paragon, som är veteranversioner av vanliga enheter som fått förbättrade funktioner och krafter. DLC:et inkluderar också Thebes stridskarta, fyra nya faktionsmekaniker och ett nytt event, Erövringen av Troja (och stölden av reliken Palladium).

Om du vill lägga till Ajax och Diomedes i listan med dina hjältar i A Total War Saga: Troy kommer det nya DLC-paketet att finnas tillgängligt den 28 januari på Epic Games Store. Om du vill spela spelet på Steam måste du vänta till augusti 2021 då det borde vara tillgängligt på Valves plattform tillsammans med hela dess DLC.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev