Instant Gaming EU
 
 

Träffa hjältarna i A Total War Saga: Troy

Träffa hjältarna i A Total War Saga: Troy

The Creative Assembly har skapat en formula som verkligen fungerar med spelen i Total War-serien. Oavsett om de är baserade på ett fantasi-universum eller på historian, så har Total War-spelen lyckats klättra till toppen av genren för realtidsstrategispel tack vare deras spelmekanik och massiva slag. Grafikens verklighet och kvalitet har även den otvivelaktigt förbättrats genom åren, och nu har den nått en nivå som gör att Total War-titlarna står framför sina konkurrenter och levererar en grym upplevelse. Men den nämnda formulan är inte ristad i sten, och varje nytt spel i Total War serien innehåller nya funktioner som adderar en ny distinkt smak för var och en av dem.

Med A Total War Saga: Troy får vi även se en del av dessa nya tillägg. Inte enbart kommer det nya spelet i Total War-serien tillåta spelarna att uppleva de viktigaste konflikterna i Homers Illiad som aldrig förr men det kommer även ge hjältarna en framträdande roll i de strategiska slagen som kommer att avgöra framtiden för Troja. Vi kan nu se hur dessa hjältar kommer att interagera med deras trupper och vilka typer av bonusar som deras trupper kommer att få tack vare dem i några nya videor som ger oss en översikt av de legendariska hjältarna i linje med deras två falanger som de representerar i A Total War Saga: Troy. Danaan Heroes och Warlords of Troy.

 

 

Som du kan se i videorna så ger var och en av hjältarna olika bonusar till trupperna under deras kommando, men dessa trupper kommer även att vara reflektioner av deras ledare. Du kan exempelvis förvänta dig att trupperna som följer Akilles kommer att vara aggressiva, och de under Hectors kommando kommer att vara defensiva och tungt bepansrade. Total War series kommer att ge personlighet till dessa trupper som matchar deras respektive ledare, vilket gör att varje falang sticker ut på olika sätt och det påverkar även dina strategiska val.

 

 

Som du kan se så kommer A Total War Saga: Troy att kombinera massor av nyheter med en mycket gedigen strategisk spelmekanik och imponerande grafik. Dess utgivningsdatum är planerat till den 13 augusti, 2020 på PC via Epic Games Store, och ifall du glömt det kan du hämta det gratis under de första 24 timmarna efter lansering. Se till att du inte missar det.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev