Allmänt testande av Halo 3 startar nästa månad

Allmänt testande av Halo 3 startar nästa månad

Som vi förklarat i en tidigare artikelså har utvecklaren 343 Industries varit ganska upptagen på sistone med släpp av spelen som är inkluderade i Halo: The Master Chief Collection. Det har bara gått några veckor sedan Halo 2: Anniversary släpptes på PC och även om vi förväntade oss att testandet av nästa spel skulle börja snart så verkar det som att testningsprocessen går mycket snabbare än vi förväntade oss. 343 Industries har bekräftat att den allmänna flighting-fasen för Halo 3 kommer att börja första veckan i juni. Flighting är namnet som utvecklarna har gett beta-testandet, och som med alla andra spel inklusive Halo: The Master Chief Collection, så genomgår Halo 3 ett teststadie endast tillgängligt för utvecklare och sedan kommer det att öppnas för medlemmar av Halo Insider-programmet.

Om du är ivrig att prova på den nya versionen av Halo 3 på PC så behöver du endast ansluta dig till Halo Insider-programmet så kommer du att kunna väljas ut att prova spelet när nästa stadie av testande påbörjas. Även om att bli en Halo Insider-medlem inte garanterar att du väljs ut för att testa spelet så kostar det dig ingenting att gå med i programmet och det kräver endast att du skickar in din systeminformation. Om du dessutom inte är en av de som väljs ut för att testa Halo 3 så kommer du vara berättigad att ta del av framtida teststadier för kommande spel, och det finns några till som fortfarande kommer att släppas som en del av Halo: The Master Chief Collection, inklusive Halo 3:ODST och Halo 4.

 

 

Med uppfräschade versioner av sex olika Halo-spel som du kan njuta av på PC och Xbox One, så erbjuder Halo: The Master Chief Collection den mest kompletta Halo-upplevelsen. Du hittar det till bästa pris i vårt prisjämförelseverktyg.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev