Halo 3 slutför originaltrilogin för PC

Halo 3 slutför originaltrilogin för PC

När fansen av Halo-serien hörde att de kunde spela originaltrilogin på PC blev de rätt så upphetsade av det. Och det blev ännu bättre när 343 Industries och Saber Interactive bekräftade de spel som skulle vara en del av Halo: The Master Chief Collection, en summering av omarbetningar som skulle finnas tillgängliga för PC och inkludera Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, och Halo 4. Det är allt som ett fan av serien kan drömma om i ett fint paket och tillgängligt på en plattform som kan erbjuda mycket bättre grafik än på de respektive konsolerna. Det enda problemet med det är att dessa spel inte har funnits tillgängliga från början, och vi har behövt vänta på att de ska släppas en efter en, men nu när Halo 3 äntligen finns tillgängligt kan vi spela genom Halos originaltrilogi i ett paket.

 

 

Halo 3 släpptes i tisdags för PC och de spelare som äger Halo: The Master Chief Collection har redan tillgång till spelet. Det verkar som att massor av spelare ivrigt väntar på dess lansering till PC för antalet spelare i Steam har skjutit i höjden, och slår det gamla rekordet för användare som samtidigt spelare Halo: The Master Chief Collection och når en topp på 46,618. Steam registrerade även en stor ökning i antalet sålda exemplar.

 

 

Oavsett om du är ett fan av Halo-serien eller ifall du bara vill ha lite kul med att spela Halo 3 på PC, så bör du överväga att köpa Halo: The Master Chief Collection och få tillgång till alla spel som inkluderas i det. Du kan köpa Halo 3 separat men Halo 3: ODST bör komma under följande månader vilket gör att man kan få hela serien billigare. Som vanligt om du vill hitta Halo: The Master Chief Collection till bästa pris så behöver du bara besöka vårt prisjämförelseverktyg.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev