Instant Gaming EU
 
 

Halo: The Master Chief Collection får cross-play

Halo: The Master Chief Collection får cross-play

Som vi berättade för dig i en tidigare artikel, så har de möjliga flerspelarfunktionerna i Halo Infinite varit i tankarna hos Halo-fansen under de senaste dagarna och de kommer troligtvis att fortsätta vara det tills 343 Industries klargör vilken typ av flerspelarläge som det nya Halo-spelet kommer att inkludera. Men Halo Infinite har inte kommit ännu och majoriteten av fansen håller sig upptagna med Halo: The Master Chief Collection, som har gjort den ursprungliga Halo-trilogin tillgänglig på PC med det senaste släppet av Halo 3. Med det blir Halo: The Master Chief Collection den mest kompletta samlingen av Halo-spel som någonsin skapats och det ger även spelarna möjlighet att njuta av deras favorit-Halospel med mycket bättre grafik. Men om du trodde att 343 Industries skulle glömma bort Halo: The Master Chief Collection nu när Halo Infinite är i strålkastarljuset så kommer du att bli rätt så överraskad av att veta att de har annonserat nya funktioner för samlingen.

Halo: The Master Chief Collection kommer att få ett tillägg av cross-play mellan PC och Xbox, och du kommer inte att behöva vänta allt för länge för att det ska ske. Utvecklarna 343 Industries har i en uppdatering på spelets officiella webbsida annonserat att spelet som de arbetar med cross-play, vilket bör släppas i år tillsammans med inmatningsbaserad matchmaking, och regionsbaserat serverval. Tillsammans med dessa tillägg kommer Halo: The Master Chief Collection även att stödja användning av mus på Xbox. Allt detta betyder helt enkelt att du kan välja att spela med personer i din region som använder samma inmatningsenhet som du, vilket tar bort alla eventuella fördelar, oavsett vilken plattform du spelar spelet på.

 

 

Det är strålande nyheter för alla Halo-fans men samtidigt är det en annan faktor som sätter press på utgivningen av Halo Infinite. Med tanke på att Halo: The Master Chief Collection erbjuder så många spelalternativ till spelarna så måste det nya spelet i Halo-serien vara riktigt bra ifall det ska få spelarna att överge det som de spelar just nu. Vi hoppas att utvecklarna avslöjar mer information om Halo Infinite snart, men åtminstone så har vi en utmärkt samling av Halospel att ha roligt med tills det sker.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev