Balan Wonderworlds svårighetsgrad görs om inför releasen

Balan Wonderworlds svårighetsgrad görs om inför releasen

Balan Wonderworld är det kommande plattformsspelet från Yuji Naka, skaparen av SEGA:s mest populära plattformsspel-serie, Sonic the Hedgehog. Med en så känd person som en del av utvecklingsteamet har det nya plattformsspelet fått en hel del uppmärksamhet av många gamers, och de har haft möjligheten att spela spelet genom en gratis demo som har funnits ett tag  på flera plattformar. Det verkar som att utvecklaren tagit feedbacken från dessa spelare seriöst och att den kommer att ha en inverkan på den slutliga versionen av Balan Wonderworld, vars release är planerad till den 23 mars 2020.

Enligt Balan Wonderworlds producent Noriyoshi Fujimoto kommer spelet att få en stor patch på lanseringsdagen som kommer lägga till många förändringar till spelet och balansera dess svårighet för att återspegla feedbacken de fått från de som spelade demon. Patchen justerar också kamerans rörelser och kontroller för att erbjuda en "mer balanserad spelupplevelse". Men vi kommer säkert att se fler förändringar efter lanseringen eftersom det skulle vara omöjligt att genomföra så många modifieringar som de skulle vilja bara ett par veckor innan releasen.

 

 

Balan Wonderworld är ett spännande 3D-plattformsspel som följer Leo Craigs och Emma Coles äventyr genom spelets fantastiska universum och utforskar tolv olika världar tillsammans med maestro Balan. Med massor av samlarobjekt och outfits att låsa upp samt spelmekanik som påminner om de mest populära klassikerna i genren, erbjuder spelet en underhållande upplevelse. Om du vill ge det ett försök innan släppet så finns demon fortfarande tillgänglig på Square Enix webbplats. Du kan spela det på Steam, Xbox One, Xbox Series X / S, PlayStation 5 och PlayStation 5 och låsa upp några gratis outfits till dina karaktärer i spelet som en bonus.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev