Black Orcs är grymmare än någonsin i Blood Bowl 3

Black Orcs är grymmare än någonsin i Blood Bowl 3
NEWS2021 cuo 26 13:39

En av de mest intressanta egenskaperna hos spelen i Blood Bowl-serien är att varje lag som finns tillgängligt i spelet har en viss inställning till hur dom ska spela Blood Bowl. Elves är snabba och smidiga, Orcher är tuffa, Trolls spelar fult, etc. Blood Bowl 3 kommer att innehålla ett brett utbud av lag och många av dessa fanns inte med i tidigare delar av serien. Cyanide har till exempel lagt till ett nytt Black Orc-lag, som sätter fokus på den tuffare, större och starkare versionen av dina grönskinnade favoriter.

Även om Black Orcs inte är de snabbaste eller smidigaste killarna iBlood Bowl 3 har de bra med armor och kan attackera väldigt hårt. Men du kommer att behöva lite mer än råstyrka för att göra touchdowns och det är anledningen till att Black Orcs lag även inkluderar goblins. Dessa ynkliga varelser är inte lika motståndskraftiga som sina större kusiner, men deras snabbhet och smidighet gör att de kan fånga bollen. När det väl händer är allt du behöver göra att skydda dem tills de kan göra poäng. Men om du trodde att det kan vara en huvudvärk att möta en grupp arga black orchs under en match, tänk dig då hur det blir om du lägger till ett troll i ekvationen. Dessa massiva monster är dödliga på nära håll, men de lägger också till några strategiska alternativ för de svarta orcherna, eftersom de kan slunga iväg goblins för att positionera dem ordentligt eller till och med göra mål.

 

 

Black Orcs är något mindre mångsidiga än andra Orc-lag i Blood Bowl 3 men de kompenserar detta med brutal styrka och exceptionell tålighet och bra armor. Du måste bara komma ihåg att döda och skada dina motståndare också kan vara en lika bra taktik som alla andra för att vinna en match, men det måste åtföljas av en touchdown.

Släppet av Blood Bowl 3 är planerat till augusti 2021. Därför är det ganska troligt att vi kommer att få se videos av andra lag under de kommande veckorna.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev