Blood Bowl 3 släpps i sommar

Blood Bowl 3 släpps i sommar

Förläggaren Nacon meddelade för bara några veckor sedan att en ny del av Blood Bowl-serien var på gång. Vi fick se några av de lag som kommer att delta i tävlingar runt hela Warhammer Fantasy-världen i en video. Hänsynslösa och grymma karaktärer som skulle göra vad som helst för att göra en touchdown och leda sitt lag till seger i en av de mest våldsamma sporterna. Blood Bowl-serien är baserad på miniatyrbordsspelet från Games Workshop, vilket har anpassats till videospel ganska framgångsrikt ett par gånger tidigare. Spelet kombinerar amerikansk fotboll med varelser från Warhammers universum för att skapa en spännande och blodig upplevelse där strategi är lika viktigt som tur.

Efter att ha låtit fansen undra över både funktionerna och lagen som kommer att ingå i Blood Bowl III, har Nacon äntligen låtit oss veta mer om spelet och den kommande lanseringen. En reklam i Superbowl-stil från den mest populära ölen i Warhammer Fantasy's universum låter fansen att komma i stämning för lite action.

 

 

Dessutom har vi äntligen listan över alla lag som kommer att finnas tillgängliga när Blood Bowl III släpps i augusti till PC, PlayStation 5, Xbox Series X / S och Nintendo Switch. Du kommer att kunna välja mellan de flesta av de klassiska lagen som var spelbara i tidigare spel, inklusive några som lades till via DLC, men det finns också några nya tillägg. Listan inkluderar Chaos Chosen, Imperial Nobility, Dark Elves, Elven Union, Black Orcs, Skaven, Orcs, Old World Alliance, Chaos Renegades, Dwarfs, Humans, och Nurgle.

Du kan anta att Blood Bowl III följer samma spelregler som tidigare delar i serien men det kommer sannolikt att inkludera ett större antal stjärnspelare och andra nyheter. Med ett campaign-läge och flera multiplayer-tävlingar kommer Blood Bowl III att återigen låta oss uppleva den hårdaste och mest våldsamma tävlingen i The Old World, nåt som vi verkligen ser fram emot.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev