BG PPC IG EN
 
 

Köp Blood Bowl III

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Blood Bowl III är ett turordningsbaserat strategispel baserat på reglerna för amerikansk fotboll. Spelaren har till sitt förfogande lag från raser från Warhammer-universumet, var och en med en separat stadion och cheerleaders. Du styr ditt lag på planen när de försöker vinna genom att göra fler touchdowns än motståndaren, men det är också möjligt att vinna genom att eliminera deras spelare. Blood Bowl 3 innehåller en mängd nyheter och förbättringar av det klassiska spelet i serien för en spännande upplevelse.



    Den nya delen i Blood Bowl-serien har ett säsongsbaserat Battle Pass som låter dig låsa upp ytterligare anpassningsmöjligheter för dina lag samt nya fraktioner utöver de 12 som finns tillgängliga i spelet vid lanseringen. Med Blood Bowl III siktar utvecklaren Cyanide Studio på en långvarig upplevelse som håller spelarna fast under en längre tid, och lägger till nyheter till spelet på en stadig basis.



    Blood Bowl III Kan spelas solo eller i flerspelarläge online. Det har detaljerad grafik som kommer att glädja fans av serien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Blood Bowl 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Blood Bowl III

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev