Blasphemous får ett gratis DLC nästa månad

Blasphemous får ett gratis DLC nästa månad

Augusti håller på att bli en strålande månad för TV-spel, med massor av planerade släpp. Bland dessa hittar vi det första DLC:et för Blaspehmous, som annonserades igår under Day of the Devs-eventet som följde Summer Game Fest. Team 17 har avslöjat att The Stir of Dawn kommer att lanseras som ett gratis DLC för 2D-actionplattformsspelet utvecklat av The Game Kitchen, Blasphemous. Expansionpacket innehåller massor av nyheter och viktiga ändringar för spelet.

 

 

För det första så kommer spelare som har slutfört kampanjen att kunna fortsätta att spela Blasphemous i ett nytt Game+ läge som kallas för True Cavalry, vilket utmanar spelarna med en mycket högre svårighet. Man kommer även att hitta nya bossar att kämpa mot och ny stridsmekanik, som kontringsattacker, vilka kommer att ändra sättet du spelar Blasphemous genom att du får fler alternativ i strid. The Stir of Dawn kommer även att inkludera ett nytt Penitence System som låter dig välja grupper med permanenta modifierare som kommer att påverka din karaktär och göra spelupplevelsen ännu svårare, något likt Mayhem-nivåerna i Borderlands 3. DLC:et inkluderar även en serie justeringar, visuella förbättringar, och nya områden som kommer att göra spelet bättre. Slutligen kommer spelarna att kunna spela spelet med spanskt ljud tack vare uppdaterade röstinspelningar.

 

 

Blasphemous blandar plattformar med hugg och slå-mekanik och kombinerar dem med en mörk berättelse för att leverera en rätt så tillfredsställande upplevelse. Det låter dig följa berättelsen om The Penitent One som försöker att hitta ett sätta att fly den eviga fördömelsen i Cystodias förbannade värld. The Stir of Dawn DLC:et kommer endast att göra spelet bättre och du kommer att få det gratis den 4 augusti för PC. PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev