Cyberpunk 2077 betainbjudningar är fejk

Cyberpunk 2077 betainbjudningar är fejk
2020 borg 1 05:10

Bedrägerier och phising-försök är inte ovanliga nuförtiden. Alla som har en e-postadress får massor av dessa under hela året och om du inte är försiktig kan du hamna i allvarliga ekonomiska trubbel eller ännu värre. Detta förekommer även inom TV-spel, särskilt MMORPG och andra typer av spel som tillåter kommunikation mellan spelare. Det verkar som att man gått ett steg längre med dessa bedrägerier och phising-attacker, och nu förekommer även fejkade betainbjudningar för att samla in personuppgifter från spelare. Det är precis det som hänt med Cyperpunk 2077.

CD Projekt Red har utfärdat en varning till alla spelare som har mottagit någon slags inbjudan till en Cyberpunk 2077-beta via e-post. Det verkar som att många spelare klagar över att de mottagit dessa, och utvecklaren har varit snabb med att neka deras trovärdighet. De har tagit upp problemet på spelets officiella Twitter-konto för att se till att ingen öppnar dessa e-postmeddelanden och även klargöra att ifall de kontaktar någon spelare på grund av någon anledning via e-post så kommer de att göra det via en @cdprojektred.com-adress.

 

1/2 If you recently received an email claiming to be granting you beta access to Cyberpunk 2077, it's not from us. Unfortunately, there have been more of these being sent out over the past few weeks. When we contact you via email, it'll always come from @ cdprojektred com address

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) July 30, 2020

 

Alla som har följt Cyberpunk 2077 och redan väntat ett tag på dess lansering vet säkert att CD Projekt Red annonserat att de inte har några planer för en beta. Hursomhelst, se bara till att radera dessa e-postmeddelanden eller om du absolut är desperat att spela spelet, se till att kolla med utvecklarna av Cyberpunk 2077 innan du klickar någonstans. Annars kan du få allvarliga problem på ett eller annat sätt.

Den 19 november ligger inte så långt borta och utgivningen av Cyberpunk 2077 sker på detta datum. Se till att du besöker vårt jämförelseverktyg för att hitta det till bästa pris.

 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev