Flygande Insekter kommer till Grounded

Flygande Insekter kommer till Grounded
2021 ođđj 21 06:00

Sedan Grounded släpptes som early access i somras så har det samlat ett stort antal spelare tack vare orginellt gameplay baserat på överlevnad i en originell miljö. I spelet är du ett barn som har krympt till storleken av en insekt och du måste nu överleva i en gång fridfull men en nu mycket farligare miljö för dig: ditt hem. Ytterligare innehåll läggs regelbundet till genom mer eller mindre betydelsefulla uppdateringar. I synnerhet hade Grounded-spelare haft nytta av öppnandet av en damm i slutet av året vilket gav spelarna en massa nya möjligheter.

En ny uppdatering av liknande betydelse har nu släppts på Groundeds testservrar. Den här uppdateringen kommer att finnas tillgänglig på alla servrar om några dagar, och det kommer att ge en sak spelare har väntat på, flygande insekter. För tillfället kommer bara tre arter att läggas till i spelet: bin, myggor och eldflugor. Eftersom Grounded är ett överlevnadsspel betyder det uppenbarligen att nya resurser kan samlas från dessa insekter för att tillverka en mängd nya saker i spelet. Tillägget av flygande insekter kommer också att påverka hur spelare spelar Grounded genom att tvinga dem att vara mycket försiktiga när de till exempel väljer plats för sina basläger.

 

 

 

Uppdateringen fixar också några buggar och lägger in diverse förbättringar, bland annat en funktion som spelare väntat på länge: equipped items kommer inte längre att ta upp plats i spelarnas väskor. Du kan kolla in allt om patchen här. Om du vill testa allt innehåll i den nya Grounded-uppdateringen är testservrarna tillgängliga för alla spelare på Xbox och PC.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev