Grounded: den första uppdateringen anländer i månadsskiftet

Grounded: den första uppdateringen anländer i månadsskiftet

Grounded som lanserades i early access den 28 juli krossade försäljningsrekorden. Endast 48 timmar efter att spelet släpptes i Steam och för Xbox One, så ägde redan en miljon spelare det. Visserligen så har det faktum att Grounded finns tillgängligt genom Xbox Game Pass bidragit stort till dessa skyhöga siffror, men i fallet med Valves plattform så är denna boost inte tillräknelig, spelet klättrade ändå till förstaplats bland försäljningar under utgivningsveckan.

En sådan succé är rätt så märkvärdig för ett early access-spel och Obsidian Entertainment kan känna sig nöjda. Grounded erbjuder redan en rik spelupplevelse, dock innehåller det inte ännu allt innehåll.

 

 

Spelchefen för Grounded, Adam Brennecke talade om det i en intervju med Gamepur. Han talade om framtida uppdateringar för spelet, inklusive månatliga uppdateringar som har annonserats. Den första av dessa kommer att anlända i slutet på månaden. Adam Brennecke avslöjade inte mycket av det exakta innehållet men han gav oss några ledtrådar om vad vi kan förvänta oss under de kommande veckorna och månaderna:

"We want to continue the storyline and add more to the mystery of what is going on throughout early access/Game Preview.[...] The goal is to have the whole yard brimming with life and things to see and do. We also want to add more systems in the game, which means more things to do in the water and elsewhere." 

Han talade även om några hot som kommer att adderas till Grounded. Bin, myggor och andra flygande insekter förväntas ansluta till spelet "i en framtida uppdatering". Detta kommer i synnerhet hjälpa med att bibehålla en viss nivå av fara, inte enbart på marken utan även i luften.

 

 

Vi längtar efter att få se vad Grounded har att komma med i framtiden. Spelet erbjuder redan en mycket rik upplevelse som otvivelaktigt kommer att bli bättre med tiden.

218kr.
Grounded
Grounded
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev