Dark Pictures Anthology får en fortsättning i House of Ashes

Dark Pictures Anthology får en fortsättning i House of Ashes

Supermassive Games har skapat sig ett namn som en utmärkt utvecklare av skräckspel tack vare The Dark Pictures Anthology. I varje spel i serien måste en grupp spelare gå igenom en fruktansvärd upplevelse under märkliga omständigheter och de måste hitta ett sätt att överleva. Med olika dialogalternativ som kommer att påverka spelets gång och förhållandet mellan huvudpersonerna kommer varje spelares handlingar och beslut att ha en inverkan på berättelsens slutresultat, som kan sluta med att inte alla kommer undan levande.

Varje spel i The Dark Pictures Anthology erbjuder ett helt annat scenario. Man of Medan, till exempel, berättar historien om en grupp människor som fastnade i ett spökskepp under en dykexpedition, medan Little Hope sätter dig i rollen som en grupp studenter och deras lärare, som fastnar i en isolerad stad med en märklig dimma efter ett problem med deras buss. Båda spelen erbjuder mycket mer än en enkel skräckhistoria, och interaktionen mellan spelarna är lika viktig som att upptäcka mysterierna, vilket gör varje spel till en unik upplevelse.

 

 

The Dark Pictures Anthology är tänkt att ha åtta avsnitt, men Supermassive har precis teasat det tredje avsnittet, House of Ashes, som tar spelarna till Irak som medlemmar i en militär enhet.

 

"Året är 2003, och i skuggan av Zagrosbergen i Irak hamnar en militär enhet under beskjutning från irakiska styrkor. Den resulterande eldstriden orsakar ett kraftigt skalv som öppnar en spricka i jorden som slukar båda sidor och får soldaterna att falla ner i ruinerna av ett begravt sumeriskt tempel. Med all kommunikation avskuren är våra protagonister fångade i en skrämmande undervärld som de måste navigera för att komma undan, ovetande om att något uråldrigt och ondskefullt har vaknat upp i skuggorna och har hittat ett nytt byte att jaga."

 

Releasen av The Dark Pictures - House of Ashes kommer att bli av senare i år. Det kommer att finnas tillgängligt på PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S. Serien är en varmt rekommenderad upplevelse för personer som vill uppleva en överlevnadsskräckhistoria i multiplayer.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev