Instant Gaming EU
 
 

En remake av Diablo 2 kan vara på gång

En remake av Diablo 2 kan vara på gång

 

Namnet Vicarious Visions är kanske inte alltför känt för de flesta men om vi pratar om Tony Hawks Pro Skater 1+2 kanske det ringer en klocka. Studion bakom den senaste omarbetningen av de två första Tony Hawk spelen är också ansvariga för ett gäng andra spel, inklusive den fantastiska Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Dom har också arbetat med några andra stora franchises som Call of Duty, Destiny, Skylanders, etc. . Nu verkar det som att Blizzard-spelens enorma popularitet fångat deras fokus och de främst kommer jobba med att stödja Blizzard i nya projekt.

 

 

Enligt ett uttalande från Activision Blizzard till GamesIndustry.biz kommer Vicarious Visions att sluta arbeta med andra projekt har för att hjälpa Blizzard.

 

"Efter att ha samarbetat med Vicarious Visions under en tid och utvecklat ett bra förhållande, insåg Blizzard att det fanns en möjlighet för [Vicarious Visions] att ge oss ett långsiktigt stöd."

Den verkliga frågan är: vilket spel arbetar de med? Vissa rapporter säger att de skulle utveckla den efterlängtade remake av Diablo 2. Även om Diablo 4 redan är på gång, anses den andra delen i serien vara den mest populära och det finns gott om fans som skulle älska att spela en moderniserad version av den. Om vi tar hänsyn till Vicarious Visions breda erfarenhet av att skapa fantastiska remakes, skulle idén om att studion arbetar med en Diablo 2-remake vara rätt logisk.

Ingenting har bekräftats ännu, och eftersom Blizzard är välkända för att hålla sina spel hemliga tills de är redo att avslöjas är det mycket troligt att vi inte vet mycket förrän senare. Men BlizzCon är runt hörnet, och även om årets evenemang kommer att vara online, kommer vi säkert att se några uppdateringar om spel som Overwatch 2 och Diablo 4, och kanske kommer vi få mer nyheter om en möjlig Diablo 2 remake snart.

  • Officiell webbplats : Diablo 2 Battlechest
  • Kategorier : Rollspel , Hack & Slash
  • Utgivare : Blizzard Entertainment
  • Utvecklare : Blizzard Entertainment
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2000 geassemánnu 30
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev