Dungeons & Dragons: Dark Alliance ser förvånansvärt bra ut

Dungeons & Dragons: Dark Alliance ser förvånansvärt bra ut

Dungeons & Dragons: Dark Alliance är ett actionrpg som utannonserades i december 2019 med en video som visade en grupp med legendariska hjältar  kämpandes mot horder av monster på ett snötäckt slagfält. De som är bekanta med Forgotten Realms och R. A. Salvatores romaner kände snabbt igen Drizzt Do'Urden och hans vänner Catti-Brie, Bruenor Battlehammer och Wulfgar. Men det mest imponerande med videon var kameravinkeln och några av karaktärernas rörelser, som gav trailern ett unikt utseende som gjorde att de flesta tittare osäkra på vad de kunde förvänta sig av spelet. Dark Alliance fick många kritiker pga av detta men i rättvisans namn visste vi inte mycket om spelet förutom att det skulle vara ett action RPG fokuserat på co-op.

 

 

Om vi spolar fram bandet några månader, så har vi precis fått reda på att Wizards of the Coast har publicerat en ny video som ger oss en mycket bättre titt på Dungeons & Dragons: Dark Alliance, och det verkar vara helt annorlunda än vad som antyddes i det första video. Nåt som vi är väldigt lyckliga över.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance låter dig sluta upp med Drizzt och hans vänner på ett episkt äventyr. De kommer att försöka försvara Icewind Dale från en monsterinvasion. Spelet kommer att utmana dig med uppdrag som du kan slutföra i vilken ordning du än väljer och du kommer att styra en av de fyra hjältarna i strider mot monster som troll, orker, frostjättar, beholders, vita drakar och mer. Upp till tre andra vänner kommer att kunna följa med dig på äventyret. Var och en av hjältarna har sin egen spelstil och förmågor som du kan anpassa som du vill. När du går igenom spelet kommer du att hitta mer kraftfull utrustning och låsa upp fler skills som gör att du kan möta farligare fiender.

 

 

Spelstilen i Dark Alliance påminner om Neverwinter i vissa aspekter, men det har lite att göra med MMORPG:t utöver det, och det verkar vara mer detaljerat i många aspekter. Vi måste vänta tills den 22a juni för att kunna spela spelet på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S och PC via Steam.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev