En Livestream om Dying Light 2 blir av imorgon

En Livestream om Dying Light 2 blir av imorgon

Vi berättade om det så sent som förra veckan: Dying Light 2 är för närvarande ett hett ämne i videospelsvärlden. Spelet har varit i fokus sen början av året då det, genom en video med utvecklingsteamet, bekräftades att det kommer att släppas under 2021. För några dagar sedan avslöjade en ny video lite mer information om fraktionerna i spelet, Survivors och Peacekeepers.

Men det kommer ännu mer information då Techland har avslöjat att en Livestream dedikerad till Dying Light 2 kommer att äga rum den 27 maj klockan 22.00 svensk tid. Meddelandet gjordes på den officella websidan och Twitter:

 


Men Techland hade redan för några dagar sedan teasat den här händelsen, och vissa redaktionella medarbetare och influencers kan ha fått ganska kryptiska paket med följande meddelande.

 

Hello Survivor!

Do you remember Harran? Of course you do. But all that was just the beginning... Now The City is our refuge and it needs your help.

Want to know more?

You will, but you'll have to hunt. I had to hide the info, this place isn't safe. Track down the clues and remember, it's all for your eyes only. This message cannot fall in the wrong hands 

You are our last chance, Survivor. 


Paketet, som var stämplat Dying Light 2 Stay Human, innehöll också en affisch och ett blått ljus, som används för att avslöja datum och tid för livestreamen. Vi vet inte mycket mer om innehållet i livestreamen, men vi hoppas givetvis på att få se lite gameplay och kanske ett releasedatum. Vi kommer inte att behöva vänta alltför länge för att få reda på det. Vi ses imorgon klockan 22.00 på den officiella Twitch-kanalen Dying Light 2.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev