En mängd innovationer avslöjas i Everspace 2's roadmap.

En mängd innovationer avslöjas i Everspace 2's roadmap.

Everspace 2 är en kommande titel som tar ett nytt grepp på den klassiska genren rymdutforskning/strid där vi får sätta oss i cockpit i vårt eget rymdskepp och upptäcka galaxens hemligheter i ett episkt äventyr. Även om spelet fortfarande är i Early Access på Steam och vi måste vänta ett tag tills vi kan se dess slutliga version, har utvecklaren Rockfish Games en mycket tydlig uppfattning om var de vill komma med sin shooter och det ser redan ut som ett fantastiskt äventyr som påminner om några andra fantastiska spel i genren, till exempel Wing Commander-serien. Studion har avslöjat vilka nya funktioner de planerar att lägga till under 2021 och har presenterat en roadmap som är full av nyheter och som kommer hjälpa Everspace 2 att bli en ännu bättre upplevelse.

Innehållet som kommer ut i år är uppdelat i tre stora uppdateringar. Den första kommer i april 2021 med nya fartyg, en ny följeslagare och utökar också spelets storyline med fler uppdrag och sidouppdrag. Några månader senare kommer ett nytt system att läggas till i spelet och du kommer kunna utforska Zarkhov och ta dig an nya utmaningar i The Eye of the Storm. Slutligen kommer Khait Nebula-systemet att bli tillgängligt hösten 2021 och utvidga Everspace 2:s universum och story. Det kommer också att lägga till fler rymdskepp och öka din max-level med en högre level cap. Du hittar alla info om spelet roadmap här.

 

 

Med tanke på tillkännagivandet från utvecklaren är det helt klart att Everspace 2 har en lång väg att kvar tills den slutliga versionen blir klar. Det betyder inte att du inte kan njuta av spelet redan. Den nya space-shootern erbjuder en spännande upplevelse och det är ganska troligt att det blir en ny milsten för single-player spel i genren.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev