Instant Gaming EU
 
 

Extra innehåll till Cyberpunk 2077 försenas

Extra innehåll till Cyberpunk 2077 försenas

Även Cyberpunk 2077 är en av de största videospelslanseringarna någonsin så det åtföljts av en mängd bekymmer och klagomål på grund av spelets nuvarande tillstånd. Prestandan på konsoler, särskilt på PlayStation 4 och Xbox One, lämnar mycket att önska och det är ganska långt ifrån vad spelarna förväntade sig. Om du lägger till det faktum att det inte finns en version av Cyberpunk 2077 anpassad för nästa generations konsoler och du måste spela spelet genom bakåtkompatibilitet på PlayStation 5 och Xbox Series X / S, så har du som utvecklare ett stort problem i dina händer. Cyberpunk 2077 lider av buggar som till och med påverkar PC-versionen. Även om CD Projekt Red har varit arbetat hårt med att lösa problemen sen spelet släpptes finns det fortfarande mycket kvar att göra. Denna situation har orsakat en stor oro på alla nivåer och grundaren av CD Projekt Marcin Iwiński har tagit upp det hela i en video där han försöker förklara orsakerna som har lett till bristerna i spelet.

 

 

I videon ber Iwiński om ursäkt och medger att de underskattade hur mycket arbete det var att "vilja få spelet att se episkt ut på datorer och sedan anpassa det till konsoler - speciellt de gamla generationernas konsoler". Processen behövde bevisligen mycket mer tid än de lagt även även om de gjort framsteg i utvecklandet de senaste veckorna. Om man bortser från frågan om de skulle ha släppt Cyberpunk 2077 eller ej i sitt nuvarande tillstånd, vars svar borde vara mer än uppenbart för en majoritet av konsolspelarna, är frågan hur de planerar att fixa det. Iwiński belyser den delen genom att avslöja hur schemat för Cyberpunk 2077 ser ut under 2021.

 

cyberpunk 2077 roadmap

 

Som ni kan se på bilden ovan så kommer CD Projekt Red att fokusera på felkorrigering och prestandaförbättring på alla plattformar under hela året. Den första patchen kommer släppas cirka tio dagar från idag men det finns inga detaljer om dess innehåll. Utvecklarna verkar vara engagerade i att fixa sitt spel så snart som möjligt men de kommer med säkerhet att behöva betala ett pris för det. I det här fallet kommer det extra innehåll som var tänkt att vara tillgängligt strax efter lanseringen av Cyberpunk 2077 försenas tills att problemen har åtgärdats.

Med tanke på den nuvarande situationen för Cyberpunk 2077 verkar den väg som CD Projekt Red valt vara mer logisk, men det återstår att se hur beskedet tas emot av spelarna.

Given the current situation of Cyberpunk 2077, the path chosen by CD Projekt Red seems to be the more logical, but it is yet to be seen how the players will receive it.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev