Fler detaljer om The Medium har avslöjats

Fler detaljer om The Medium har avslöjats

The Medium som avslöjades i maj under Inside Xbox dedikerat till spelen som kommer att släppas till Xbox Series X, kommer att ges ut i slutet av året på next-gen-konsolerna och PC är ett av de spel som har fångat vår uppmärksamhet.

Även om videon visades under eventet var rätt så gåtfull och inte direkt avslöjade mycket om spelet annat än att The Medium kommer att vara ett psykologiskt skräckspel. Det var riktigt imponerande, särskilt tack vare dess storslagna cinematiska grafik. En annan poäng som har gjort spelarna intresserade är det faktum att det påminner om det ikoniska spelet Silent Hill. The Medium kommer även att innehålla ett ljudspår som påminner om Silent Hill då det är komposerat av Arkadiusz Reikowski och Akira Yamaoka, den senare kompositören arbetade med musiken till Silent Hill.

 

 

Lite mer information om The Medium har avslöjats igår när det visades i Microsoft Store. Spelet sätter oss i skorna på Marianne, ett medium med klärvoajans-gåva som gör att hon kan se in i andevärlden. I spelet kommer vi att utreda ett övergivet hotell för att hitta svar på Mariannes visioner för mordet på ett barn. Bloober Team har meddelat att spelet inte kommer att finnas tillgängligt för Xbox One på grund av en unik funktion som The Medium kommer att erbjuda. Och det verkar som att spelsidan i Microsoft Store avslöjar denna funktion:

Never-seen-before and officially patented gameplay that plays out across two worlds displayed at the same time. Explore the physical world and the spirit world simultaneously, and use the interactions between them to solve dual-reality puzzles, unlock new paths, and awaken memories of past events.

Därför kommer vi att kunna utforska båda världarna av The Medium samtidigt. Det är inte klarlagt hur det här kommer att fungera i spelet, men bilderna visar oss redan en glimt av det. Ytterligare information om spelet meddelas redan i dagarna.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev