Instant Gaming EU
 
 

Systemkraven för Medium är ute nu!

Systemkraven för Medium är ute nu!

Utvecklarna Bloober Team har lyckats fånga uppmärksamheten hos många med det kommande psykologiska thriller/skräckspelet The Medium. Spelet erbjuder dig ett innovativt förhållningssätt till det övernaturliga världen med ett dual reality-system. Systemet låter dig upptäcka och interagera med den verkliga världen och den andliga världen samtidigt under äventyret. I spelet kommer ta på dig rollen som Marianne, ett medium som kan kommunicera med spöken och se dem. Hemsökt av visioner om ett fruktansvärt mord undersöker hon platsen där det ägde rum. Hennes sökande efter svar blir ett spännande äventyr där hon måste möta fruktansvärda varelser och spöken från det förflutna. Med sin mörka atmosfär tar The Medium dig till ett mystiskt universum där två världar blandas med oväntade resultat.

Bloober Team har precis publicerat en ny video som gör att vi kan upptäcka mer information om The Medium. Den fokuserar på Mariannes krafter som medium, och det ger oss en viss inblick i hur hon kan använda dem under sin utredning. Att prata med spöken och rekonstruera minnen från det förflutna från föremål hon hittar är bara två exempel. Videon visar också lite gameplay utan att vara för avslöjande, så du behöver inte oroa dig för några stora spoilers.

 

 

Tillsammans med den nya videon har även systemkraven för att spela The Medium på PC publicerats av Bloober Team. Bilden nedan visar alla detaljer om de minsta och rekommenderade specs som din dator måste matcha om du vill spela spelet med olika prestandanivåer.

 

 

Releasen av The Medium är schemalagd till den 28e januari för både PC och Xbox X/S. Som vanligt kan du hitta det bästa priset på spelet med hjälp av vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev