Galactic Civilization 4 har tillkännagivits

Galactic Civilization 4 har tillkännagivits
NEWS2021 mies 12 20:42

Galactic Civilizations-serien är en av de bästa när det gäller 4X-strategi i rymden och det är främst tack vare den otroliga mängd alternativ som spelen erbjuder dig. Den senaste delen i serien, Galactic Civilizations 3, är ett kritikerrosat spel som sätter dig som ledare för din ras då den expanderar sin civilisation genom galaxen. Du måste forska i teknik, förvalta dina resurser och kolonisera andra världar. Så småningom kommer du att träffa andra civilisationer, och då blir handel, diplomati och krigföring viktiga delar av spelet. Att bygga upp ditt interstellära imperium är ingen lätt uppgift och du måste hålla ett öga på många saker samtidigt. Lyckligtvis har Galactic Civilizations-serien alltid lyckats hålla mikromanagementnivåerna ganska låga jämfört med andra serier inom management-kategorin.

Det finns gott om DLC:s som du kan använda för att utöka innehållet i Galactic Civilizations 3 och förbättra gameplayet med nya funktioner, men om du är en erfaren veteran av serien och letar efter något nytt kommer du att bli glad att höra att utvecklaren Stardock har tillkännagivit att en uppföljare Galactic Civilizations 4 redan är på gång. Även om lanseringen är planerad till nästa år kommer spelet att gå in i Early Access i sommar. Om du är ett fan av serien kommer du därför att kunna upptäcka allt som det nya spelet tillför serien mycket snart.

 

"Som den allsmäktiga ledaren för en rymdcivilisation måste spelaren leta upp nya stjärnsystem och upptäcka den spännande potentialen i subrymdsriket. Det finns tusentals världar att kolonisera och dussintals civilisationer - både gamla och nya - att möta."


Med ny teknik och nya civilisationer, större kartor och många andra funktioner kommer Galactic Civilizations 4 att fokusera på idén om att hantera de karaktärer som hjälper dig att driva ditt imperium, och ta förvaltningen till en ny nivå.

 

 

Det finns fortfarande många saker som kan förändras och funktioner att upptäcka i Galactic Civilizations 4, men om du är intresserad av att kolla upp dem själv är Early Access det bästa alternativet.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev