God of War: Ragnarök får bättre grafik på PS5

God of War: Ragnarök får bättre grafik på PS5
2021 guov 2 20:31

Det är ovanligt att vi pratar om ett spel som är flera år gammalt, men då God of Warär ett av tidernas mest hyllade och imponerande spel så är det inte konstigt att någon referens om det slutar upp i rubrikerna på nyhetssidorna. Med God of War: Ragnarök i utveckling, så är många alla fans av serien nyfikna på att höra mer om uppföljaren till God of War men lanseringen av PlayStation 5 för ett par månader sedan kommer att vara en anledning för dem att ta en ny titt på det gamla PS4-spelet en gång till. Sonys Santa Monica Studio tillkännagav i ett uttalande att God of War får en patch för PlayStation 5 idag för att förbättra spelets prestanda på den nya konsolen.

Vi kommer att släppa en gratis patch som ersätter det nuvarande alternativen för grafik med en ny standardinställning som ger bästa möjliga prestanda och upplösning till våra PlayStation 5-spelare!

Om du spelar God of Warpå PlayStation 4 Pro kan du välja mellan två olika grafiska lägen. Ett av dem fokuserar på prestanda och det andra på upplösningen. Den kommande kostnadsfria korrigeringen tar bort den begränsningen för PlayStation 5 och låter dig få det bästa från båda världar. Från och med idag kommer du att kunna spela God of Warmed 60 FPS, 4K-upplösning och 2160 p för en upplevelse som ingen annan. Självklart behöver du en lämplig skärm för att se spelet i 4K.

 

 

 

Ändringarna är såklart valfria och du tvingas inte ändra skärmen till en 4K för att spela God of Warpå PlayStation 5.  Oavsett vilken konsol du använder för att spela God of War, erbjuder spelet fortfarande en episk upplevelse som ingen bör missa.

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Will you be a Raider or a Survivor in Dragon Ball The Breakers? - 53
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev