Instant Gaming EU
 
 

Guilty Gear -Strive- har en ny story trailer

Guilty Gear -Strive- har en ny story trailer

Låt oss inse det. Storyn är kanske inte det första du tänker på när du tänker på Guilty Gear-serien. Spännande strider, häftiga karaktärer, imponerande kombinationer och dödliga rörelser kanske du kommer att tänka på, och du kanske till och med har en favoritscen eller en favoritfiende också. Men trots allt detta är historien en viktig del av spelet och har fungerat som en länk mellan alla spel i serien sedan det första Guilty Gear släpptes till PlayStation 1998. När lanseringen av Guilty Gear -Strive- närmar sig är det av största vikt att lyfta fram handlingen bakom händelserna i spelet för att fånga fansens uppmärksamhet, och Arc System Works har postat en video som låter oss dyka in i berättelsen om Guilty Gear -Strive- och upptäcka några av de karaktärer som kommer att finnas med i denna del.

 

 

MedGuilty Gear -Strive- kommer den av fansen älskade fightingserien tillbaka, och även om historien om Sol Badguy bara är en ursäkt för att fördjupa oss i en värld av episka tävlingsmatcher en mot en räcker videon för att antyda att handlingen kan komma att ta slut med detta spel. Naturligtvis avslöjar den inte något om de nya mekanikerna i spelet, som att ha sönder väggar, vilket gör att du kan driva fiender bortom scenariots ursprungliga gränser och orsaka ytterligare skada på dina motståndare. När det gäller information om spelet avslöjar videon att Leo Whitefang och Ky Kiske kommer att vara tillbaka i Guilty Gear -Strive-, liksom några andra karaktärer från tidigare delar av serien.

Oavsett om du är ett fan av Guilty Gear eller om du bara vill ha lite kul att delta i intensiva och spektakulära strider kommer Guilty Gear -Strive- att vara ett perfekt val för alla som gillar fightingspel när det blir tillgängligt den 11 juni till PC, PlayStation 4 och PlayStation 5.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev