Halo Infinite kommer att ha crossplay för multiplayer

Halo Infinite kommer att ha crossplay för multiplayer

Det tillkännagavs för första gången 2018 och lanseringen var ursprungligen planerad att ske i samband med släppet av Xbox Series X/S, men utvecklingen av Halo Infinite har gått långsamt, särskilt under det senaste året. Dess gameplay visades upp på Xbox Games Showcase-eventet i juli 2020 och det fick ett mycket blandat, om inte rent av kyligt mottagande från spelarna. Spelets ansiktsanimationer och grafik motsvarade inte spelarnas förväntningar och såg lite utdaterade ut. Lyckligtvis har saker och ting förändrats sedan dess och ett par studior, Sperasoft och Certain Affinity, ryckte in för att hjälpa 343 Industries.

Halo Infinite releasen är nu planerad till slutet av året men vi har fortfarande inget exakt datum för när. Samtidig avslöjar den officiella Xbox-bloggen att Halo Infinite kommer att erbjuda crossplay för sitt flerspelarläge, och Matt Booty, chef för Xbox Games Studio, gav några detaljer om PC-versionen:

 

Vi har haft ett nära samarbete med PC-communityn för att se till att Halo Infinite ger den perfekta upplevelsen på PC, vilket inkluderar populära funktioner som ultrawide skärmkompatibilitet, möjligheten att lägga samma action till tre olika tangenter, ett brett utbud av avancerade grafikalternativ och mycket mer. Vi vill se till att Halo gör PC-communityn stolt.

 Det verkar som om de som tänker spela Halo Infinite på PC inte kommer att lämnas utanför. Vi bör ha mer information om de andra versionerna och förmodligen ett releasedatum för Halo Infinite inom kort. Med tanke på att E3 2021 nyligen tillkännagavs och att Xbox kommer att vara där kan evenemanget vara den perfekta platsen för ett sådant tillkännagivande. Under tiden kan du hålla koll på Halo Infinite's pris via vårt prisjämförelseverktyg, och till och med ställa in en avisering för att bli underrättad när priserna sjunker.

  • Officiell webbplats : Halo Infinite
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Xbox Game Studios
  • Utvecklare : 343 Industries
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 juovlamánnu 8
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev