Halo Infinite kan komma att inkludera ett Battle Royale-läge

Halo Infinite kan komma att inkludera ett Battle Royale-läge

Halo Infinite har varit ett hett ämne de senaste dagarna, särskilt sedan det avslöjades att dess flerspelarläge kommer att vara gratis att spela och kommer att stödja 120fps på Xbox Series X. Detta faktum annonserades via spelets officiella Twitter-konto och det har framkallat olika slags spekulationer om 343 Industries kommande skjutspel. Det har inte avslöjats mycket om flerspelarläget i Halo Infinite men det verkar som att den nämnda nyheten har höjt förväntningarna bland spelarna som nu undrar vilken typ av flerspelarläge det kommer att innehålla.

 

 

Bara några dagar efter att det upptäckts att Halo Infinite listats som Battle Royale-spel på japanska Halo Infinite Store-sidan undrar alla om 343 Industries försöker att ändra den klassiska strukturen i Halo-serien till att bli det nya Fortnite. Det är rätt så troligt att det inte handlar om det, särskilt eftersom spelet är tänkt att ha den största kampanjen för ett Halo-spel någonsin. Med tanke på allt detta så kan Halo Infinite komma att bli något likt Call of Duty: Modern Warfare och använda samma grundspel för att erbjuda både ett flerspelarläge som gratisspel och ett kampanjspel med andra funktioner i en betald version av spelet.

Det enda vi kan göra just nu är att spekulera om det, och vi kommer att behöva vänta lite till innan 343 Industries avslöjar mer information om Halo Infinite. Men en sak är väldigt tydlig, oavsett vilken form Halo Infinite kommer att ta, så verkar det som att det kommer att vara annorlunda jämfört med sina föregångare när det kommer till vissa aspekter av spelet.

Om du är ett Halo-fan så bör du under tiden ta en titt på Halo: The Master Chief Collection som är ditt bästa alternativ om du vill spela de moderna versionerna av de klassiska spelen i Halo-serien.

 

 

  • Officiell webbplats : Halo Infinite
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Xbox Game Studios
  • Utvecklare : 343 Industries
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 juovlamánnu 8
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev