Ännu ett nytt Halo spel är på gång

Ännu ett nytt Halo spel är på gång

Halo är en serie som har älskats av spelare i nästan 20 år sedan den första delen, Halo: Combat Evolved släpptes 2001. Det är också en av flaggskeppsserierna för Xbox, och det har också varit ett av de största försäljningsargumenten för Microsoft-konsoler under många år. Nästa del i serien, Halo Infinite, fångade spelarnas uppmärksamhet när det avslöjades under E3 2018. Det var dock inte lika populärt under Xbox Showcase den 23 juli 2020, där några klipp med gameplay visades, eftersom grafiken i spelet fick rätt hård kritik.

Släppet av Halo Infinite drevs tillbaka till 2021 för några månader sedan, och nu upptäcker vi att ett annat Halo-spel för närvarande är under utveckling. Som ofta är fallet har ett jobbbjudande avslöjat att det verkligen verkar vara ett nytt, men ännu inte avslöjat, projekt. Det finns en annons på Microsofts webbplats för en position som producent till "ett nytt projekt i Halo-världen". Även om detta ger lite utrymme för tvivel har det ännu inte kommit något officiellt från Microsoft ännu.

 

 

Det finns ingen mer information i detta erbjudande om vad detta nya Halo-spel kommer handla om annat än att det är en AAA-titel, men det är föga förvånande. Det nya projektet kommer förmodligen att antingen vara en efterföljare till Halo Infinite eller en ny del i RTS-serien Halo: Wars, men det är svårt att säga vilken av båda. Det är också möjligt att 343 Industries kan komma att överraska oss med ett nytt koncept.

There is no real evidence of any information whatsoever from this offer regarding the nature of this Halo game other than that it is an AAA title, but that is hardly surprising. This new project will undoubtedly be either a successor to Halo Infinite or a new installment in the RTS series Halo: Wars, but it's difficult to say which of both. It's also possible that 343 Industries will surprise us with a new concept.

Vi skulle gärna veta mer om detta projekt under de kommande månaderna och förhoppningsvis innan Halo Infinite blir tillgängligt, vilket det borde bli nån gång under 2021.

  • Officiell webbplats : Halo Infinite
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Xbox Game Studios
  • Utvecklare : 343 Industries
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 juovlamánnu 8
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev