Mafia: Definitive Edition visar sin smelmekanik i 4K

Mafia: Definitive Edition visar sin smelmekanik i 4K

När du spelar Mafia-spel så fokuserar du inte direkt på grafiken. Spelens berättelse och atmosfär är så intensiv att du vanligtvis sjunker in rätt så djupt i Tommy Angelos liv när han allteftersom dras in i den kriminella maffiavärlden på 1930-talet. Även om action-delen i Mafia-spelen normalt är tillräcklig för att få dig fastkrokad så är det även bra att serien har fått en omarbetad grafik, särskilt i Mafia: Definitive Edition. Spelet annonserades för ett tag sedan men nu kan vi se dess spelmekanik för första gången i en video från IGN, och vi måste säga att det ser mycket bättre ut i 4K än i originalspelet från 2002, vilket bevisar att den här nya versionen är en mer komplett omarbetning än enbart en grafisk förbättring.

 

 

Hangar 13 har använt en ny spelmotor för att göra Mafia: Definitive Edition och musikslingan i spelet splitternya. Det finns även en del ändringar i spelstilen, särskilt när det kommer till de fordon som finns tillgängliga, vilket nu inkluderar motorcyklar och körmodellen som nu ger spelarna mer frihet. Som bonus så kommer du ifall du köper Mafia: Definitive Edition låsa up Tommy Angelos kostym och taxi från Mafia II: Definitive Edition och Mafia III: Definitive Edition. Likaså om du äger de båda tidigare spelen kommer du att låsa upp extra innehåll för de andra med, inklusive Vito Scarlettas jacka och hans Schubert Frigate sportbil samt Lincoln Clays jacka och hans bil.

 

 

Som annonserat i maj tillsammans med spelet, om du redan äger Mafia II or Mafia III i Steam så kommer de att uppgraderas till deras respektive utgåvor. Det kommer inte hända med Mafia och Mafia: Definitive Edition eftersom det nya spelet i princip har gjorts om från grunden. Men det finns ett Mafia-trilogi-paket på gång, och om du inte spelat spelet tidigare så kommer det att vara det bästa alternativet för att experimentera med allt som spelserien har att erbjuda.

Mafia: Definitive Edition kommer att finnas tillgängligt den 25 september för PlayStation 4, Xbox One och PC.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev