Instant Gaming EU
 
 

Utgivningen av Mafia: Definitive Edition har skjutits upp

Utgivningen av Mafia: Definitive Edition har skjutits upp

Uppenbarligen är inte 2020 året för punktlighet. Ett antal spel har redan skjutits upp på grund av coronaviruskrisen, som troligtvis kommer att fortsätta påverka under en tid. Idag var det Mafia: Definitive Edition som får se sitt släpp försenas.

Spelet annonserades i maj, och omarbetningen av det första spelet i Mafia-serien skulle egentligen släppas den 28e augusti, men 2K Games annonserade igår att Mafia: Definitive Edition inte kommer att släppas förrän den 25e september.

 

 

Därför måste vi vänta nästan en månad längre. Det är verkligen lite frustrerande när man måste vänta lite längre till att ett spelet ska komma ut, men det verkar som att vi behöver se det som en vana, åtminstone under en tid. Med det sagt så är det så klart bättre att vänta en stund ytterligare hellre än att få ett spel som man har stressat fram.

För att göra väntan mindre irreterande för oss har 2K Games annonserat att det kommer att finnas en ny överblick av spelet snart. Vi har meddelats datumet 22a juli för att upptäcka spelmekaniken av Mafia: Definitive Edition med chefen av Hangar 13, Haden Blackman. Just nu vet vi inte exakt ifall det kommer att vara en speltrailer eller en livespelsvisning.

 

 

Mafia: Definitive Edition är en komplett omarbetning av spelet från 2002 och det erbjuder oss möjligheten att återuppleva taxiföraren Tommy Angelos äventyr med grafik i 4K. Det inkluderar allt innehåll från originalspelet och även några nya funktioner, som ny typ av fordon, motorcyklar. Spelets berättelse har även fördjupats och låter oss upptäcka mer om karaktärernas berättelser.

Mafia: Definitive Edition är uppskjutet till den 25e september. Det kommer att släppas till PS4, Xbox One och PC. Du kan besöka vårt jämförelseverktyg för att få det till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev