Instant Gaming EU
 
 

Metamorphosis har en demo för PC

Metamorphosis har en demo för PC

Litteratur har ofta inspirerat andra områden, inklusive filmer och TV-serier, men även massor av TV-spel är baserade på eller inspirerade av författares arbeten. Det är precis vad fallet är med Metamorphosis, som hämtar sin inspiration från Franz Kafkas korta berättelse, Metamorphosis.

Metamorphosis är ett av de mest kända verken av författaren, som är känd för att skapa mörka, och till och med mardrömslika universum och Metamorphosis tar ramverket i den korta berättelsen från Kafka för att skapa en gripande berättelse. Du spelar som George Samsa, som vaknar upp en vanlig morgon och är sen till jobbet, men han märker med förskräckelse att han har förvandlats till en pytteliten insekt. Han upptäcker även att en vän till honom, Joseph har arresterats på grund av en okänd anledning. Med hans nya storlek är världen en annorlunda plats, och det finns många hinder att ta sig förbi om han vill hitta sanningen.

 

 

När det kommer till spelmekaniken så är Metamorphosis ett spel som kombinerar plattformar och pussel. Det spelas i förstapersonsvy, och genom spelet behöver du lösa pussel och hitta ett sätt att upptäcka anledningarna bakom din transformering och vad som ligger bakom arresteringen av Joseph. Du kommer att behöva använda dina insektsförmågor men även element i din omgivning.

Om du älskar äventyrsspel med starka berättelser och inte har en insektsfobi, så har Metamorphosis nyligen avslöjat sitt utgivningsdatum. Det kommer att finnas tillgängligt den 12 augusti på Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, och PC via Steam och GOG. Om du vill prova Metamorphosis innan utgivningen så finns just nu en gratis demo tillgänglig i Steam. Den låter dig spela de första nivåerna i spelet och kommer att finnas gratis att ladda ner till den 5 augusti.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev