Streets of Rage 4 får en ny karaktär i den kommande expansionen

Streets of Rage 4 får en ny karaktär i den kommande expansionen

Gamla klassiker blir aldrig gamla, och det gäller såklart Streets of Rage-serien. Beat 'em up-videospel var ganska populära på 90-talet och Streets of Rage var en av de mest populära serierna i genren, tillsammans med andra som Double Dragon eller Final Fight. Det var inte ovanligt att man spenderade hela kvällar som en av de tre huvudpersonerna i serien kämpades mot medlemmarna i det kriminella syndikatet kontrollerat av Mr. X.  Det var dessutom en mycket bättre upplevelse när man delade den med en vän i samarbetsläge. Men SEGA bestämde sig för att lägga serien på is i ett par år, och det var inte förrän i fjol som fansen fick möjlighet att spela en ny del, Streets of Rage 4.

Spelet har funnits i ungefär ett år nu och dehar blivit dags för utvecklaren DotEmu tillkännage lite extra innehåll. Det tillkännagivandet kom igår, och planen är att släppa en betald DLC för Streets of Rage 4 någon gång i år. Mr. X Nightmare DLC kommer att lägga till tre spelbara karaktärer i spelet. Endast den första karaktären har avslöjats och det är Estel Aguirre, en special ops soldat, redo att ge Mr. X's underhuggare ett rejäl omgång. Du kan titta på henne i action i videon nedanför.

 

 

DLC:n kommer också att innehålla nya moves till karaktärerna som redan finns i spelet, nya vapen och ny musik till Streets of Rage 4. Även om inget releasedatum har bekräftats för Mr. X Nightmare, kommer DLC:n finnas tillgängligt till PlayStation 4, Xbox One, PC och Nintendo Switch. DotEmu kommer att avslöja mer information om expansionen under de kommande veckorna bland annat info om ett nytt överlevnadsläge som också kommer att ingå. Och det verkar som att en ny svårighetsgrad också kommer till Streets of Rage 4 som en del av en gratis uppdatering.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev