Streets of Rage 4 får en ny karaktär i den kommande expansionen

Streets of Rage 4 får en ny karaktär i den kommande expansionen
2021 cuo 9 21:50

Gamla klassiker blir aldrig gamla, och det gäller såklart Streets of Rage-serien. Beat 'em up-videospel var ganska populära på 90-talet och Streets of Rage var en av de mest populära serierna i genren, tillsammans med andra som Double Dragon eller Final Fight. Det var inte ovanligt att man spenderade hela kvällar som en av de tre huvudpersonerna i serien kämpades mot medlemmarna i det kriminella syndikatet kontrollerat av Mr. X.  Det var dessutom en mycket bättre upplevelse när man delade den med en vän i samarbetsläge. Men SEGA bestämde sig för att lägga serien på is i ett par år, och det var inte förrän i fjol som fansen fick möjlighet att spela en ny del, Streets of Rage 4.

Spelet har funnits i ungefär ett år nu och dehar blivit dags för utvecklaren DotEmu tillkännage lite extra innehåll. Det tillkännagivandet kom igår, och planen är att släppa en betald DLC för Streets of Rage 4 någon gång i år. Mr. X Nightmare DLC kommer att lägga till tre spelbara karaktärer i spelet. Endast den första karaktären har avslöjats och det är Estel Aguirre, en special ops soldat, redo att ge Mr. X's underhuggare ett rejäl omgång. Du kan titta på henne i action i videon nedanför.

 

 

DLC:n kommer också att innehålla nya moves till karaktärerna som redan finns i spelet, nya vapen och ny musik till Streets of Rage 4. Även om inget releasedatum har bekräftats för Mr. X Nightmare, kommer DLC:n finnas tillgängligt till PlayStation 4, Xbox One, PC och Nintendo Switch. DotEmu kommer att avslöja mer information om expansionen under de kommande veckorna bland annat info om ett nytt överlevnadsläge som också kommer att ingå. Och det verkar som att en ny svårighetsgrad också kommer till Streets of Rage 4 som en del av en gratis uppdatering.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev