Overcooked!-serien kommer att få en kompilering på next-gen-konsolerna

Overcooked!-serien kommer att få en kompilering på next-gen-konsolerna

Overcooked! lyckades få uppmärksamhet från många spelare med dess fantastiskt roliga spelmekanik, och när Overcooked! 2 släpptes förbättrades de flesta av dess funktioner, vilket gjorde matlagningsspelet ännu populärare. Båda spelen har en bra andel DLC som adderar nya kockar, platser och mera till spelet, så de saknar inte alls innehåll. Nu när nästa generationens konsoler snart släpps så har gänget hos Team 17 och Ghost Town Games beslutat sig för att förbereda en kompilering som kommer att erbjuda båda spelen i ett nytt format istället för att djupdyka i utvecklandet av ett splitternytt spel som specifikt är gjort för de nya konsolerna.

Overcooked! All You Can Eat innehåller både Overcooked! och Overcooked! 2, och det kommer att finnas tillgängligt på PlayStation 5 och Xbox Series X när de släpps. Den här kompileringen kommer att innehålla alla nivåer i båda spelen med förbättrad grafik i 4K och 60 fps. Det innebär fler är 200 galna nivåer som fansen till Overcooked!-serien får njuta av på de nya konsolerna inklusive nya aldrig tidigare visade nivåer. Självklart kan du förvänta dig att hitta nya kockar att spela med, för det finns totalt 120 olika, och även anpassningsalternativ, samt massor av nya achievements att låsa upp.

 

 

En annan nyhet som Overcooked! All You Can Eat ger är cross-plattform flerspelarläge online så att du aldrig lider brist på folk att spela med. Kompileringen kommer även att innehålla ett assisterande läge som låter spelarna modifiera olika spelfunktioner för att göra spelet med tillgängligt, något som kommer att vara mycket användbart för nya spelare att öva innan de dyker ner i de kaotiska köken i Overcooked!

Det spelar ingen roll vilken plattform du väljer att spela Overcooked! på, de är oerhört roliga oavsett, och du kan hitta dem till bästa pris i vårt jämförelseverktyg.

  • Officiell webbplats : Overcooked! 2
  • Kategorier : Action , Tillfällig
  • Utgivare : Team17
  • Utvecklare : Ghost Town Games
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2018 borgemánnu 7
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev