PC-versionen av FIFA 21 kommer inte ha next-gen-grafik

PC-versionen av FIFA 21 kommer inte ha next-gen-grafik

Efter annonseringen av FIFA 21 och NFL 21 under EA Play-eventet förra veckan bekräftade Electronic Arts att PC-versionen av det kommande spelet i FIFA-serien kommer att vara samma version som släpps till Playstation 4 och Xbox One. Du kan läsa det officiella FAQ på FIFA 21:s webbplats och alla håller med om att det inte är vettigt. Det är logiskt att FIFA 21 kommer finnas tillgängligt på PS4 och Xbox One eftersom PlayStation 5 och Xbox Series X inte kommer att finnas tillgängliga förrän i slutet på året. Men varför använder man den versionen till PC istället för att fokusera på de bästa möjliga grafikerna när grafiken på PC ofta är mycket bättre än på konsolerna. Det är än mindre förståeligt om man lyssnar på förra veckans annonsering som specifikt fokuserade på FIFA 21-versionen för next-gen-konsolerna.

Det verkar inte som att PC-versionen av FIFA 21 kommer att förbättras via någon uppdatering när spelet släpps på PS5 och Xbox Series X, så de som spelar spelet på PC kanske aldrig får uppleva de egenskaper som finns tillgängliga på next-gen-konsolerna. Det är troligt att grundfunktionerna i spelet kommer att finnas på PC-versionen, inklusive "spelarförmänskligande" som göra spelarnas beteende mer autentiskt.

 

 

Utgivningen av FIFA 21 är planerat till den 9e oktober, 2020 till PC, Xbox One och PlayStation 4, och versionen för next-gen-konsolerna kommer att finnas tillgängliga senare. Om du har spelet på en konsol när det nya spelet släpps kommer du att kunna uppgradera ditt exemplar till versionen för respektive next-gen-konsol gratis. Vi kommer att vänta och se om EA har några planer för PC, men som det verkar just nu så är det definitivt bättre att spela FIFA 21 på konsolerna eftersom det är garanterat att du får bättre grafik och funktionaliteter.

11kr.
FIFA 21
FIFA 21
  • Officiell webbplats : FIFA 21
  • Kategorier : Sport
  • Utgivare : Electronic Arts
  • Utvecklare : Electronic Arts
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2020 golggotmánnu 8
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev