Instant Gaming EU
 
 

Köp FIFA 23

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  FIFA 23 är den sista delen av den populära fotbollssimuleringsserien som vi känner den. Sam Kerr och Kylian Mbappe är omslagsspelare i ett spel där damfotboll spelar en avgörande roll och blir en integrerad del av serien. Som ett resultat av detta innehåller FIFA 23 Barclays Women's Super League och D1 Arkema utöver de ligor som finns tillgängliga i tidigare FIFA-spel. Det här är också det första spelet i serien med inte bara en utan två FIFA World Cup-turneringar, FIFA World Cup Qatar 2022 och FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023, som båda läggs till i spelet som gratis uppdateringar efter lanseringen.  På den tekniska sidan minskar FIFA 23 klyftan mellan plattformarna med HyperMotion 2, en förbättrad version av systemet som debuterade i FIFA 22, som nu även gäller för PC och ger bättre animationer och grafik samt förbättringar av spelupplägget. FIFA 23 innehåller också en rad nyheter när det gäller spelupplägget, inklusive nya rörelser för anfallare och försvarare, som Power Shot som måste laddas manuellt och Hard Slide för att motverka den. Målvakterna har fått en ny design med nya animationer, och spelarna är indelade i tre arketyper som bestämmer deras acceleration och hastighet på planen: Explosiv, Långsiktig och Kontrollerad.  FIFA 23 är resultatet av all den erfarenhet som vunnits under åren för att skapa den bästa fotbollssimuleringen, och den riktiga kulmen på en serie som kommer att fortsätta i en annan från och med nästa år som EA Sports FC.

  Läs mer

  De bästa priserna för FIFA 23

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

  Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

  Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

  Använd din PS5 på Playstation Network.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

  • FIFA 23 game;
  • 4600 FIFA Points.

  Kommentarer om FIFA 23

  Riiz
  Riiz
  2022 borg 16 17:42 dlcompare.fr
  Fifa comme a chaque année le jeu s'améliore ! En espérant que cette année la communauté seras moins cancer. Je suis impatient d’avoir le jeu !
  Fifa eftersom spelet blir bättre för varje år! Förhoppningsvis kommer gemenskapen att vara mindre cancersjuk i år. Jag kan inte vänta på att få spelet!
  Malamas
  Malamas
  2022 borg 7 19:18 dlcompare.fr
  J'espère que ce fifa va pas être plus jouable car sur le dernier niveau gameplay il était différent, hâte d'y jouer même si je sais que je vais dépenser un max d'argent dans les packs :')
  Jag hoppas att det här Fifa inte blir mer spelbart eftersom det var annorlunda på den senaste spelnivån, kan inte vänta på att spela det även om jag vet att jag kommer att spendera en massa pengar på paketen :')
  krasava777
  krasava777
  2022 borg 4 15:00 dlcompare.fr
  Il est incroyable meilleurs jeux au quel j'ai joué de ma vie mais fifa 37 reste mieux car il y'a l'icone de zlatan ce crack et mario qui surf pendant que waluigi mange du blé je suis vraiment fan de ce jeux de f1 6/5 et 2* et demi sur 25 100/977 pour 87% de réussite gg wp tu tunnel
  Det är otroligt nog det bästa spelet jag någonsin spelat i mitt liv, men FIFA 37 är fortfarande bättre eftersom det har den ikoniska Zlatan som sprickan och Mario surfing medan Waluigi äter vete Jag är verkligen ett fan av detta f1 spel 6/5 och 2 och en halv av 25 100/977 för 87% framgång gg wp du tunnel
  Alma18
  Alma18
  2022 borg 4 13:23 dlcompare.fr
  Je suis impatient d’avoir le jeu j’étais sur ps4 tellement j’étais hipe par les nouveautés comme l’hypermotion 2 qui n’y sera pas j’ai profité du faite que enfin cette année les pc soit next gen pour l’offrir un gamer juste pour pouvoir jouer à fifa 23
  Jag kan inte vänta på att få spelet jag var på ps4 så mycket jag var glad över de nya funktionerna som hypermotion 2 som inte kommer att finnas där jag utnyttjade det faktum att pc:erna äntligen i år är next gen för att erbjuda det till en spelare bara för att kunna spela fifa 23
  Uny
  Uny
  2022 suoi 29 08:41 dlcompare.fr
  Toujours sympa de faire une partie avec un ami pendant l'apéro mais je ne suis pas assez fan pour acheter la même licence tous les ans donc ça attendra les soldes ou la nouvelle version avec le changement de nom.
  Det är alltid trevligt att spela ett spel med en vän över en drink, men jag är inte ett tillräckligt stort fan för att köpa samma licens varje år, så jag får vänta på försäljningen eller den nya versionen med namnbyte.
  JuJu2015
  JuJu2015
  2022 suoi 28 16:30 dlcompare.fr
  Le nouveau système de penalty a l'air sympa, j'ai l'impression que les frappes sont bien plus réalistes Par contre, pour les coups francs ont l'à d'être horrible, j'ai l'impression d'avoir l'interface d'un jeu mobile. La pelouse a l'air bien plus réaliste ça c'est cool par contre et les nouvelles frappes et les mouvements de gardien sont cool pour le réalisme.
  Det nya straffsystemet ser bra ut, det känns som om skotten är mycket mer realistiska. Frisparkarna ser dock fruktansvärda ut, det känns som ett gränssnitt för ett mobilspel. Planen ser mycket mer realistisk ut, vilket är häftigt, och de nya skotten och målvaktsrörelserna är häftiga för realismen.
  bowserc6
  bowserc6
  2022 suoi 28 16:25 dlcompare.fr
  Pour un fan de FIFA, le FIFA de cette année est très bien, il y avait quelques bugs au début, mais c'est toujours un jeu qui prendra beaucoup d'heures.
  För ett FIFA-fan är årets FIFA mycket bra, det fanns några buggar i början, men det är fortfarande ett spel som tar många timmar att spela.
  Gopheros
  Gopheros
  2022 golg 13 18:52 dlcompare.pl
  Fifa 23 najgorsza fifa ostatnich lat, 22 byla 9/10
  Fifa 23 är det sämsta Fifa på senare år, 22 var 9/10
  Martaa
  Martaa
  2022 golg 9 20:44 dlcompare.com
  FIFA is probably the best football game made in recent history - it's just a shame that every new release only brings tiny incremental upgrades/improvements... at least it's something that they added women's clubs to the game for the first time - I'm sure there are girls out there that have been wishing to play as some of those clubs :)
  FIFA är förmodligen det bästa fotbollsspelet som gjorts på senare tid - det är bara synd att varje ny utgåva bara ger små uppgraderingar/förbättringar... det är i alla fall något att de lagt till damklubbar i spelet för första gången - jag är säker på att det finns tjejer där ute som har velat spela som några av dessa klubbar :)
  62f3b84cd72af@mxk08
  62f3b84cd72af@mxk08
  2022 borg 10 15:56 dlcompare.fr
  ma lair super en esperant le gagner merci davance vous etes les boss
  Jag ser fram emot att vinna den. Tack på förhand för att du är chefen.
  Visa fler kommentarer
  • Teknisk information

  • Kategorier : Action , Förvaltning , Simulering , Sport , Lagspel
  • Utgivare : Electronic Arts
  • Utvecklare : EA Canada & EA Romania
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2022 čakčamánnu 30
  • Systemkrav
   • Rekommenderat
   • CPU : Intel Core i7 6700 or AMD Ryzen 7 2700X
   • RAM : 12 GB
   • GPU : GeForce GTX 1660 or Radeon RX 5600 XT
   • Lagring : 100 GB
  • Åldersklassificering
  • PEGI 3ESRB E
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev