Planet Zoo beger sig till Australien den 25 augusti med nästa DLC

Planet Zoo beger sig till Australien den 25 augusti med nästa DLC

Planet Zoo, den spirituella efterföljaren till Zoo Tycoon, även det utvecklat av Frontier som fått ett mycket gott mottagande av spelarna sedan dess utgivning i slutet på 2019. Efter att ha blivit kritikerrosat och vunnit flera priser så måste det sägas att Planet Zoo är imponerande tack vare sin vackra grafik och friheten som det ger spelarna, särskilt när det gäller kreativitet.

Över femtio djurarter och hundratals byggverk och anpassningsbara föremål är inkluderade i grundspelet, vilket ger nästan ändlösa möjligheter. Men Planet Zoo erbjuder ännu mer innehåll till spelarna via DLC. Två extra innehållspack har redan avslöjats sedan spelets lansering, Arctic Pack och South America Pack, som båda inkluderar ett nytt biom, nya djur och byggföremål.

Frontier har precis annonserat ett tredje DLC, Australia Pack som kommer att släppas nu den 25 augusti. Det adderar fem nya arter: koala, röd känguru, kasuar, dingo och blåtungad skink. För att bygga bon för dina nya djur så kommer det finnas 230 dekorativa föremål inkluderade i Australia Pack, med allt från byggnadselement till nya växter och stenar. Nya utmaningar kommer även att finnas tillgängliga.

 

 

Vid sidan av utgivningen av Australia DLC-packet så kommer även en gratis 1.3-uppdatering att lanseras den 25 augusti. Det kommer att addera ett antal funktioner. Den viktigaste av dem är otvivelaktigt introduktionen av nya färgvariationer för djur, vilket tillåter mer blandning mellan samma arter. Förbättringar gällande matningen av dina djur och personalhanteringen kommer även att integreras. Planet Zoo-uppdateringen 1.3 kommer även att addera mat- och dryckställen till dina besökare, en nya karta för sandbox-läget, tidsscenarier, och mer. För att se hela listan för 1.3-uppdateringen kan du besöka den här adressen.

Australia Pack kommer att finnas tillgängligt den 25 augusti, tillsammans med uppdateringen 1.3 som kommer att vara gratis för alla Planet Zoo-spelare.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev