Eneba COM
 
 

Buy Planet Zoo: South America Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Zoo: South America Pack är en expansion och du måste ha spelet Planet Zoo för att kunna spela den. Planet Zoo är ett spel där du skapar och förvaltar din egen djurpark. Du måste ta hänsyn till alla aspekter av djurparksförvaltning i den här simulatorn när du bygger en park för att hålla kvar och imponera på dina besökare. Kom ihåg att både dina besökare och dina djur måste tycka om parken.



     



    Planet Zoo: South America Pack innehåller mer än 250 stycken nya landskap så att du kan fånga Sydamerikas mångsidiga och fascinerande natur när du bygger livsmiljöer för dessa fantastiska djur. Med de nya landskapsdelarna kan du återskapa livsmiljöerna i stor detalj med både lövverk och indianska ruiner för att skapa precis rätt atmosfär.



     



    Det finns fem nya tillägg, jaguarer, kapucinerapor och den rödögda trädgrodan från Amazonas djungler, lamor från Andinska bergen och jättemyrslokar som lever i en mängd olika livsmiljöer över hela kontinenten. Det är fem av kontinentens mest kända djur och de kommer garanterat att ge din djurpark en extra dimension och locka allt fler besökare. Din fantasi är det enda som sätter gränser när du bygger dina drömmars djurpark.



     

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Zoo

    De bästa priserna för Planet Zoo South America Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Planet Zoo: South America Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev