Call of the Sea lanseras till PlayStation idag

Call of the Sea lanseras till PlayStation idag

Call of the Sea har funnits tillgängligt på andra plattformar i ett tag nu men kommer äntligen till PlayStation 4 och PlayStation 5 idag. Detta trevliga äventyr som handlar om mystik och kärlek släpptes ursprungligen i december 2020 på PC via GOG och Steam samt på Xbox One och Xbox Series X/S men utvecklaren Raw Fury släpper äntligen en version för Sonys konsoler. Vi visste redan att det skulle komma den här månaden och lanseringen har åtföljts av en ny video.

Call of the Sea sätter dig i rollen som Norah, en kvinna som lider av en märklig sjukdom som dödar henne. Hans man försvann tillsammans med sin expedition när han utforskade en ö i dom södra delarna av Stilla havet. Han letade efter ett sätt att bota den mystiska sjukdomen som drabbar Norah, men nu är det hon som har ansvaret för att rädda honom. Norah kommer att upptäcka att hon utforskar en öde ö och måste lösa pussel för att komma vidare i sitt äventyr. Call of the Sea har en djup berättelse och mycket enkel men vacker grafik och kombinerar dem för att leverera en spännande upplevelse med lätta skräckinslag och kommer att hålla dig fastklistrad vid skärmen genom flera kapitel. Även om spelet är starkt inspirerat av H. P. Lovecrafts romaner är det inte en skräckhistoria som handlar om att sjunka ner i galenskap, och det erbjuder en helt annan synvinkel vad gäller att nysta upp mysteriet.

 

 

Call of the Sea har hyllats av kritiker och spelare. Även om det inte är en stor AAA-titel kommer det att roa dig ett tag med en bra berättelse och massor av pussel att lösa med rätt nivå av utmaning. Som vanligt kan du hitta Call of the Sea till bästa pris genom att besöka vår jämförelsestjänst när som helst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev