Prison Architects nya DLC ger fångarna en ny chans

Prison Architects nya DLC ger fångarna en ny chans

Att tillbringa en del av sitt liv i fängelse är ingen erfarenhet som man kan rekommendera till någon, men i Prison Architect kan du upptäcka att det inte heller är lätt att vara på andra sidan. Du ska som direktör för ett fängelse bygga upp det från grunden och sedan sköta alla aspekter av ditt fängelse. Det kan tyckas vara en lätt uppgift på pappret, men du måste ta hänsyn till många variabler när du utformar anläggningen, inklusive säkerheten på platsen, de intagnas behov och mycket mer. När du väl är klar behöver du använda det mesta av din tid att hålla allt under kontroll, men det finns alltid nya sätt att förbättra ditt spel. Ett kommande DLC kommer att erbjuda de intagna en möjlighet att ta sig ut ur fängelset, och den här gången på lagligt sätt.

Second Chances är ett nytt DLC för Prison Architect som introducerar rehabiliteringsprogram i spelet. Fångarna kommer att kunna minska sina straff och så småningom återintegreras i samhället om de är tillräckligt tålmodiga och väluppfostrade för att följa programmet. De kommer att behöva delta i flera aktiviteter, inklusive umgänge med civila, djurterapi, lektioner i konfliktlösning och mycket mer. Om deras beteende är acceptabelt kan de till och med be om en plats för att arbeta i bageriet eller restaurangen. Det kommer inte att bli en lätt process, men så småningom kommer alla som deltar i rehabiliteringsprogrammet att genomgå en utvärdering och om de anses vara värdiga kommer de att bli fria.

 

 

Second Chances DLC omfattar även siffror för återfallsförbrytare. Man måste se till att en fånge är redo att integreras i samhället eftersom de kommer att skickas tillbaka till fängelset igen om de begår ett nytt brott. I det fallet kommer du som fängelsedirektör att straffas för att du inte är tillräckligt sträng i ditt arbete.

Prison Architect får en ganska intressant ny mekanik med Second Chances, och spelarna kommer att älska den nytillkomna komplexitetsnivån som den tillför spelet. Expansionen kommer att lanseras den 16 juni för Xbox One, PS4 och PC, och den 29 juni för Nintendo Switch.

 

  • Officiell webbplats : Prison Architect
  • Kategorier : Simulering , Strategi
  • Utgivare : Paradox interactive
  • Utvecklare : Double Eleven
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2015 golggotmánnu 6
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev