Psychonauts 2 kommer släppas i år

Psychonauts 2 kommer släppas i år
2021 cuo 21 21:19

Den första delen av Psychonauts-serien firade sitt 15-årsjubileum i september förra året, men fans har väntat på uppföljaren i mer än fem år. Psychonauts 2 utannonserades faktiskt officiellt redan 2015 vid The Game Awards-ceremonin, men det är ett av de spel vars utveckling inte har varit lätt att sköta. Medan det första Psychonauts-spelet fick utmärkta recensioner från spelarna var det ett verkligt kommersiellt misslyckande för Double Fine. Det var svårt att skapa en uppföljare efteråt, särskilt för en studio vars första spel inte genererade några större inkomster. Andra serier har gått samma öde tillmötes, t.ex. Beyond Good Evil, men det hade fördelen med Ubisofts solida uppbackning.

Men Psychonauts 2 verkar äntligen nå fram till slutmålet efter några upp-och nedgångar. Double Fine gick igenom en crowdfunding-kampanj, och spelets publicering, som ursprungligen skulle hanteras av Starbreeze, kommer nu att hanteras av Microsoft, som nu äger publiceringsrättigheterna. Med tanke på allt som har hänt är det inte märkligt att Psychonauts 2 har skjutits upp flera gånger. det första releasedatumet som tillkännagavs var 2018, men de senaste nyheterna om detta satte releasedatumet till i år. Efter att ha kommit till slutet av april utan att få några nyheter om släppet började fansen undra om denna försening skulle vara permanent, men Double Fine har precis kommit med glada nyheter:

 

 

 

Det råder ingen tvekan om att alla fans som ivrigt väntar på Psychonauts 2 kommer att välkomna nyheterna, eftersom denna tweet antyder att vi väldigt snart bör få lite info. Med E3 runt hörnet och flera utgivare som håller sina egna evenemang mycket snart, borde det vara ett fantastiskt tillfälle att bekräfta releasedatumet för Psychonauts 2.

 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev