Elite Dangerous nya expansion får ett releasedatum

Elite Dangerous nya expansion får ett releasedatum
2021 cuo 22 23:59

Elite Dangerous är inte det första massiva multiplayerspelet som låter dig utforska galaxens yttersta områden, men den episka upplevelsen att spela som en pilot av ett litet rymdskepp är oöverträffad. Med en hel galax att utforska när du reser mellan planeter, utvinner resurser, handlar med andra spelare, slåss mot pirater och ägnar dig åt massor av andra aktiviteter så erbjuder spelet dig oändliga timmar av underhållning. Dessutom är lanseringen av den kommande expansionen Elite Dangerous: Odyssey på väg att göra spelet ännu bättre, eftersom den kommer att lägga till massor av nya funktioner som kommer att förändra spelupplägget helt och hållet.

Elite Dangerous: Odyssey kommer att låta dig lämna ditt rymdskepp och utforska olika miljöer till fots. Du kommer att kunna besöka ytan på otaliga unika planeter och utforska dem till fots för första gången i spelet. Det kommer att bli ganska trevligt att sträcka på benen och upptäcka vad alla dessa platser döljer efter all denna tid, men du måste vara beredd på alla typer av upplevelser. Du kommer att kunna närma dig varje situation i vilken form du än väljer, smygande, diplomati eller våld är bara några av dem, men kom ihåg att du inte kommer att vara ensam och att det finns gott om andra spelare som kan bli dina partners under dina äventyr. Elite Dangerous: Odyssey kommer att förvandla spelet till en ny upplevelse och erbjuda dig ett helt nytt universum av möjligheter när det gäller strid och utforskning.

 


Expansionen har testats under en lång tid nu, men du kommer äntligen att kunna njuta av dess innehåll nästa månad. Elite Dangerous: Odyssey lanseras på PC den 19 maj. Om du spelar Elite Dangerous på en konsol får du tyvärr vänta ytterligare några månader tills expansionen blir tillgänglig på PlayStation och Xbox.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev